Gå til innhold
  • Bli medlem

Silje Somby

Medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Silje Somby

  1. Må oppdateres her da! Har fått testa teltet mye mer nå, er fortsatt kjempe fornøyd om ikke enda mer! Hadde aldri trodd at teltet skulle holde så bra, har lugget i tidenes verste storm midt på vidda i senhøsten. Teltet sto bøyd hele natta pga vinden, men alt, stengene, pluggene og duken var i den skjønneste orden etter natta. Så teltet har virkelig gjort seg verdig til å bli med på de værharde turene! :) Anbefales på det sterkeste. Prisen er heller ikke verst som nevnt.
  2. Det var etter en tur i -27. Jeg dro til butikken jeg kjøpte teltet på, og fikk nye stenger fra Bergans. Har ikke slitt med det samme etter det. Har sovet mye ute i samme temperatur. Så kanskje det var produksjonsfeil?
  3. Kjøpte samme teltet i fjor høst, fått brukt den en del. Eneste store minuset hittil er at strikken på teltstengene jeg fikk med var av utrolig dårlig kvalitet. Den strekte seg, jeg klipte, neste gang den skulle opp så var den strekt like mye. Var innom der jeg kjøpte, fikk ordnet nye teltstenger fra Bergans. Får håpe de tåler mer. Probleme oppsto først når kulda inntraff.. merkelig! Ellers veldig enig med alt som står over, stort telt, MYE telt for pengan! Brukt på Finnmarksvidda, ikke i den dødeligste stormen men gjennom en ganske vindfull natt, gikk helt greit 👍
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.