Jump to content

Flamser

Medlem
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

About Flamser

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flamser's Achievements

  1. Jepp. Kommentaren sto som TheSleepwalker, var bare skeptisk til om det var deg, eller om de bare stjal fra tråden. Ikke et dumt spørsmål. Flere, inkludert meg selv, har bortsett fra speideren på barneskolen, begrenset kunnskap om jakker, bukser og alt annet. Erfaringer fra andre hjelper veldig mye i å velge utstyr.
  2. Jakken er mottat og brukt på et par dagsturer og en overnattingstur i det klassiske bergensværet. Kjempefornøyd med jakken. Den passer min fasong perfekt og hetta ligger overraskende bra på hodet, selv med bare en strammemekanisme. Det hadde vert bedre med en separat for åpningen, men denne fungerer 95%. Litt offtopic. kjøresten ønsket en lik jakke, og vi var inne hos Norrøna å kikket. I «spørsmål og svar» seksjonen under produktet kom vi over en spørsmål som var overraskende likt mitt ( jeg har ikke stilt noe spørsmål på Norrøna sine sider) og et svar fra sleepwalker som var overraskende likt det som er gitt her på fjellforum. Har du, @TheSleepwalker kommentert på Norrøna sine sider? Eller har de skamløst kopiert spørsmål og svar fra fjellforum inn på deres egen Q&A...
  3. Hei! Har vert aktiv leser i noen måneder og nå er det min tur til å be om litt hjelp! Etter at jeg flyttet til Bergen for å studere har interessen min for tur gått gradvis oppover. Jeg har nå nådd et punkt der jeg går turer på vidden et par ganger i uka. Turene går stort sett i skog og fjell i umiddelbar nærhet til Bergen sentrum, for det meste lange dagsturer på vidden. Jeg har opp til nå brukt en Bergans Letto jakke og har vert fornøyd med denne. I vind og sideveis regn har jeg derimot merket at jeg synes den blir litt kort i livet. Jeg ønsker meg med andre ord en jakke som ikke glir opp og som kan holde meg tørr, i alle fall fra utsiden. Jeg så på en Norrøna Svalbard Gore tex jakke, som til 2499 er på grensa til hva jeg som student føler jeg kan bruke på en jakke. Så til spørsmålet: Kan denne jakken brukes i regnvær også om sommeren? Den virker relativt stor og kraftig. Noen som har tanker eller erfaringer om dette?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy