Gå til innhold

Catoandre90

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Catoandre90

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Etter dette svaret, så er jeg nå sikker på at jeg har valgt rett telt. Takk for innspill og lån av tråd:)
 2. Er helt enig med deg. Har sett exped 2p oppslått og den takhøyden var fantastisk. Også at det er med tørkeloft er jo ett stort pluss. Det var reinsfjell 3p superlight jeg mente ja. Er jo mye samme prisen som exped på tilbud..
 3. Hva er grunnen til at du går ifra reinsfjell til orion? Jeg bestilte meg akkurat orion 2 extrem. Men nå ser jeg at xxl har reinsfjell 3 til samme prisen. Det er jo ca 1 kilo lettere..
 4. Hei hei. Kjøpte meg en nanok jakke fra overskuddsalget til forsvaret. Men han som solgte den hadde ingen info eller noe om den. Så jeg lurte på om det er noen her som vet hva den heter og om det er primaloft jakke eller hva det er jeg har fått med meg hjem? Betalte bare 200 kr for den, så forventer ikke så mye:)
 5. Tusen takk for utfyllende og gode svar! Går mest sannsynlig for ortovox sitt sett da. Siden jeg skal på en guidet langtur i nærmeste framtid, da var det ett krav å med ha skredutstyr.
 6. Hei! Prøver ut både fjellforum og randoneski for første gang i år. Da er det jo obligatorisk å anskaffe skredsøker. Ser xxl har tilbud på denne pakken: https://www.xxl.no/ortovox-avalanche-rescue-set-3-17-18-skredsett/p/1138161_1_style Er dette brukbart? Ser de har to andre pakker tilsalgs også..
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.