Gå til innhold

Astri Eiterstraum

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Astri Eiterstraum

 • Rang
  Astri

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hjelp! Vi er to, kanskje fire, stykker som tenker oss på en vandretur med telt på Helgeland. Jeg har selv vokst opp i Mosjøen, men har så langt bare vært på korte toppturer, og er usikker på hvor det er fint å gå over flere dager. Er det noen her på forumet som vet hvor det kan være fint å dra på en tur med 2-3 overnattinger i telt? Har mulighet til å låne bil, og har så langt tenkt tanken på Børgefjell eller nærmere Saltfjellet. Alle erfaringer og tips tas i mot med takk!
 2. Takk for alle tips og erfaringer! Satt telt litt til side i eksamensinnspurten, men har satt opp en masse prisvarsler nå og tenker å følge med hva som legges ut for januarsalget. Virker som det er en masse bra telt å velge mellom, men heller nok litt mot Orion 2p UL som virker både lett, romslig og stabilt nok for 3-sesongsbruk. (Veldig nyttig å se litt bilder av det i bruk, @Sovjetunionen!)
 3. Ja, lurte litt på UL-utgaven også! Men det jeg ikke skjønner helt er at UL 2 er 52x16 pakket, mens Extreme 2 er 41x16... Kan det virkelig stemme?? https://www.fjellsport.no/exped-orion-extreme-telt-terrakotta.html https://www.fjellsport.no/exped-orion-ii-ul.html
 4. Hei, mye bra svar, og enda mer å tenke på! Og takk for bildene av Shape 3 @Mareng - høres og ser ut som et praktisk og fint telt! Står vel mellom dét og Exped Orion 2, som virker virker ekstremt komfortabelt om man skal oppholde seg litt lengre i teltet. Kan godt kjenne meg igjen i det @Bjørn J sier om klaustrofobiske tunneltelt. Men igjen så er jeg 165 høy, så alle telt er vel egentlig ok i høyden. Abisko Dome 2 virker forresten også ganske likt Exped sitt, bare litt mindre og lettere.. Er det noen som vet noe om pakkvolumet til de forskjellige? Kan fint klare 3kg om det får plass i en (relativt) liten sekk.
 5. Hehe ja, du har vel rett i det. Har ikke sett på Exped Orion før, men det virker veldig lovende, takk for tips!
 6. Hei! Skal kjøpe mitt første telt, og ser etter et allsidig og lett telt med god plass for 2 personer (gjerne høyt og behagelig under taket). Kommer ikke til å telte på vinteren, men har likevel lyst på et telt som tåler litt — ser for meg å ha det lenge, samtidig som det er deilig med et bekymringsfritt telt mtp underlag og rufsete vær. Har sett litt på Lofoten SL camp og Reinsfjell SL fra Helsport, men synes de ser litt puslete ut på bilder. Abisko Shape 3 virker litt mer solid, men er usikker på romfølelsen ift de to andre. Noen som har erfaringer med disse teltene, eller har forslag til andre telt?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.