Gå til innhold

lagopus mutus

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. lagopus mutus

  Amfibi.no

  Det høres veldig bra ut, bestilling er sendt. Tusen takk for alle tilbakemeldinger
 2. lagopus mutus

  Amfibi.no

  OK, det hørtes jo positivt ut
 3. lagopus mutus

  Amfibi.no

  Har noen erfaringer med denne forhandleren, tenkte da på nettbutikken.
 4. lagopus mutus

  Hagløfs TETRIX ryggsekk

  Osprey Talon 33 er det sekken som står med benevnelsen 44 og med #33? Jeg finner ingen annen sekk som heter bare Osprey Talon 33,hvor mange liter er denne sekken (33L?) Hvis det er denne sekken?, så er den utsolgt hos sportnett.no,vet du om andre forhandlere?
 5. lagopus mutus

  Hagløfs TETRIX ryggsekk

  Det kan se ut som om Hagløfs har sluttet å produsere denne modellen. Må se om det kan være andre produsenter som har modeller som ligner på TETRIX. Er ute etter en sekk som er smal,har anatomisk sydde bærereimer m.brystreim,magereim + utvendig lomme,på ca 30-40 L,skal brukes som dagstursekk. Tips mottas med stor takk.
 6. lagopus mutus

  Hagløfs TETRIX ryggsekk

  Er eier av en Hagløfs TETRIX ryggsekk og har en venn som etter et lån av sekken ønsker å kjøpe en slik type. Men jeg er veldig usikker på om denne fortsatt er i produksjon,er det noen som vet noe om det,eller er det noen som har kjennskap til denne sekken som kan anbefale en annen sekk som ligger tett opp mot denne angående likhet,bruksegenskaper? Denne sekken er på ca. 30 liter,vekt ca.900gr.Den har formsydd stoppet ryggplate og anatomisk skjærte bærereimer m.brystreim,materialet er av soft-cotton.
 7. lagopus mutus

  Reservedeler til Coleman-brenner

  Har sendt en pm til deg vedr. bestilling. Er ny her på forumet, så det hadde vært fint om du kunne gi meg en bekreftelse når/om du har mottatt den.
 8. lagopus mutus

  Reservedeler til Coleman-brenner

  Fulgte rådene som du ga om å smøre pakninga og pumpe med null åpning, klarte å å få opp trykket, så nå fungerer den, ikke tipp-topp, men den fungerer. Må bare si tusen takk for de gode tipsene du har gitt, vet hvor jeg skal henvende meg om det skulle dukke opp andre problem med coleman-brenneren. Vet du om denne brenneren er i produksjon enda?
 9. lagopus mutus

  Reservedeler til Coleman-brenner

  Pakningen er skåleformet med tallet 70, om det er produksjonsnr. eller varenr. er jeg usikker på.
 10. lagopus mutus

  Reservedeler til Coleman-brenner

  Ja jeg har brukt den mye så det er ikke det som er løsninga. Så du mener at det ikke kan være pakninga, har du vært borte i samme problemstilling med denne type brenner? Bare for orden skyld, kan du skaffe pakning, plastring?
 11. lagopus mutus

  Reservedeler til Coleman-brenner

  Har oljet den, men får ikke pumpet opp trykk, så jeg tror det må være pakningen som er slitt. Det er en 442 modell og pakningen er av gummi, det sitter en hvit plastring over med ei låseskive under.
 12. Har en Coleman-brenner av typen peak 1 stove som jeg kjøpte hos aaserud for 12-årsiden, men nå har pakningen til pumpemekanismen blitt utslitt og aaserud har sluttet å selge den. Så derfor lurer jeg på om det er noen som vet hvor det er mulig å få tak i reservedeler?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.