Gå til innhold
  • Bli medlem

Anne B.

Aktiv medlem
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Anne B.

  1. Noen som har vært der i det siste og veit hvordan forholdene er der nå??
  2. Noen som har vært der i det siste og veit hvordan forholdene er nå ??
  3. Etter mange somre i Jotunheimen har jeg tenkt å prøve noe annet i år - Ryfylkeheiene, som veldig mange skryter av. Men hvor bør jeg gå? En runde med utgangspunkt i Lysebotn, eller Haukeliseter? Eller kanskje Stranddalen, men de virker vanskelig å komme seg dit med kollektivtransport og litt for lang å kjøre fra Oslo, synes jeg. Eller et annet sted? Jeg har tenkt å bruke ca ei uke. Kan kjøre sjøl men vil hest slippe. Er det mulig å si at ett område er finere enn et annet? Jeg liker godt at det ikke er veldig mye skog - litt Hardangervidda vest-aktig er fint. Blir glad for synspunkter/råd/tips!!
  4. Kan noen anbefale en topp som det ikke er veldig vanskelig å kjøre ned fra på ski, med utgangspunkt Spiterstulen? Men det finnes kanskje ikke noe Rasletind-aktig i det området der? (Kan godt være litt brattere, men ikke veldig..... )
  5. Noen der ute som vet hvor langt det er fra Raggsteindalen til Geilo? Ser av kartet at det er (minst) to ruter: den korteste på nord-øst-sida av Skarven, og en som ser mye lengere ut over Skarven ved Lordehytta og så rett østover - det er kanskje skarverenn-løypa? Som kanskje til og med er preppa? DNT staker løypa fra Raggsteindalen til Ustaoset, men hva med resten? Kan jeg være rimelig sikker på at det er staker der nå, tror dere? Og hvilken rute er finest?
  6. Takk for svar. Var stien også framkommelig? Snakket nemlig med noen på Skogadalsbøen i fjor som hadde gått den veien, og de klaget fælt på hvor vanskelig og overgrodd den var, og på hvor lang tid det tok.
  7. Er det noen som har gått stien på vestsida av Utla i det siste, altså mellom Stølsmaradalen og Skogadalsbøen via Vormeli? Er den framkommelig? Hvordan er elevene?
  8. Jeg planlegger tur til Nepal. Det er sikkert mange i dette forumet som har vært der, og som kan hjelpe meg litt på vei: 1. Hva burde jeg velge av Annapurna circle og Everest base camp? Eller en helt annen tur? 2. Hvor lang tid bør jeg beregne på hver av dem? 3. Er det greit å finne et sted å bo? 4. Hvordan er standarden på overnattiga? Er det mulig å få tatt seg en dusj el.l innimellom?
  9. Skal avslutte skisesongen på Leirvassbu til helga, og lurer på om noen av toppene i området lar seg bestige (og komme ned fra...) for en som ikke er veldig stø i utforkjøringene? Har gått mye på topper om sommern og mye på ski om vinteren, men foreløpig har jeg ikke kombinert dette. Er noen av toppene rundt Leirvassbu for nybegynnere på vanlig, gammeldagse fjellski?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.