Jump to content

henrık

Aktiv medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

About henrık

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

henrık's Achievements

 1. 12 år senere, og jeg har prøvd å finne 75mm i str 50 i et par-tre-fire år nå. Alfa har kommet med en egen (ekstremt overpriset) "Big Size"-serie nå, men de kommer bare i BC og er utsolgt for str 50. Har plutselig også funnet Lundhags Guide Expedition 75 i 50, men de er utsolgt hos lundhags.com. Men ser de er "ordervara" hos coldskills.com, så prøver meg der nå. Fingers crossed!
 2. Tusen takk for tips og tilbakemelding! Og bra innsikt mht. sommerbroer, det hadde jeg ikke tenkt på. Et kikk på [Hidden Content] sier at ingenting er lagt enda, men heldigvis fikk jeg akkurat en bekreftelse fra DNT Oslo på Facebook: Så da er ikke det noe problem iallfall Værmeldingen ser også veldig bra ut, så da blir det tur! (Dette er for Gravdalen 1288moh, som jeg innbiller meg er blant de høyeste punktene for turen)
 3. Takker! Jeg fisker litt videre etter flere (og oppdaterte) tips om Breheimen-turen i en annen tråd også
 4. Som nevnt i en annen tråd så har jeg og samboer planlagt å gå Navarsete - Vigdalstøl - Fast - Arentzbu - Nørdstedalseter i Breheimen neste uke. Så da lurer jeg på et par ting: 1) Er det noen ekstra vanskelige partier her? Tenker steder som er veldig luftige eller med ustabile steinmasser? Hadde en skikkelig skummel opplevelse opp Tverrådalskyrkja for et par år siden da jeg nesten fikk steiner på min størrelse over meg, og samboer er ikke så keen på at noe sånt skal skje igjen. 2) Er det noen som har gått (deler av) turen nylig? Er veldig interessert i snøforhold, og om det kan være en hindring for å gjennomføre tur. Vi vurderer å ta med truger, men det hadde vært greit å slippe de ekstra kiloene. Jeg følger selvsagt med på føremeldingene for Breheimen og snødybde på senorge.no , men ingenting slår en kjentmann med oppdatert erfaring Takker for all hjelp
 5. Tusen takk for gode tips! Da pakker jeg iallfall kokesett, knekkebrød, havregryn, litt frysetørret mat og en spekepølse. Det burde ikke gi voldsomt med ekstra vekt. Spenningen nå ligger mest i snøforholdene i Breheimen. Det er visst endel snø der nå, men mye kan endre seg på et par uker. Særlig stiene mellom Vigdalstøl - Fast - Arentzbu - Nørdstedalseter ser ut til å gå ganske høyt. Jeg er ikke kjent i Breheimen, men antar det kan være shady hvis ikke tilstrekkelig med snø har smeltet?
 6. Hei! Skal gå 5-6 dager hytte-til-hytte i Breheimen om et par uker. Alle hyttene skal ha mat (selvbetjent), så da har jeg noen spørsmål: 1) Trenger jeg da egentlig å ha med mat ut over niste første dag? 2) Hva slags nistemat kan jeg forvente at det er på hyttene? 3) Burde jeg evt ta med kokeutstyr så jeg kan lage f.eks rett-i-koppen eller pannekaker som niste underveis? 4) Har dere noen anbefalinger til nistemat som jeg kan ta med? Stikkord: holdbar i minst 5 dager, lav vekt. Takker for alle tips!
 7. Hvordan er dette i 2021? Hadde vært stas med skredkart fra Varsom Regobs på Garminklokka. Er kartmannen.no det letteste alternativet?
 8. Jeg har greit med plass ja (jeg er 193, men ganske smal), det kan jo ha noe å si...
 9. Generelt kald, og jeg har ikke Endurance-modellen. Jeg får gå gjennom kanalene. Det skal sies at jeg var litt kald før jeg la meg (og jeg la meg seint)...
 10. Da fikk jeg testet telt og sovepose (Rab 400) i helga. Veldig fornøyd! Men litt overrasket at jeg kjente meg kald i løpet av natta, selv om jeg har Exped Downmat 7 som liggeunderlag. Det var ikke kaldere enn 7 grader, og jeg er sjelden frossen av meg.
 11. @Per Fredrik Takk, da ble det bestiling
 12. Når jeg først er i gang: Jeg ser også etter et lett 3-sesongerstelt for 2-3 personer, og har funnet Vaude Power Lizard SUL (1.4 kg): [Hidden Content] Helsport Rondane Superlight 3 camp (1.7 kg): [Hidden Content] Er de noe tess? Hvilke andre telt burde jeg vurdere? (Det er litt irriterende at fjellsport og andre sjapper ikke har vekt-filter)
 13. Oi, takk. Da får jeg prøve å modifisere ordren litt
 14. Da ble det Rab Neutrino 400 Extra Long. Dyrere enn planlagt (selv om det dukket opp 10% rabatt på fjellsport), men da har jeg sikkert noe jeg kan bruke en stund
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy