Gå til innhold
 • Bli medlem

henrık

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om henrık

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tusen takk for gode tips! Da pakker jeg iallfall kokesett, knekkebrød, havregryn, litt frysetørret mat og en spekepølse. Det burde ikke gi voldsomt med ekstra vekt. Spenningen nå ligger mest i snøforholdene i Breheimen. Det er visst endel snø der nå, men mye kan endre seg på et par uker. Særlig stiene mellom Vigdalstøl - Fast - Arentzbu - Nørdstedalseter ser ut til å gå ganske høyt. Jeg er ikke kjent i Breheimen, men antar det kan være shady hvis ikke tilstrekkelig med snø har smeltet?
 2. Hei! Skal gå 5-6 dager hytte-til-hytte i Breheimen om et par uker. Alle hyttene skal ha mat (selvbetjent), så da har jeg noen spørsmål: 1) Trenger jeg da egentlig å ha med mat ut over niste første dag? 2) Hva slags nistemat kan jeg forvente at det er på hyttene? 3) Burde jeg evt ta med kokeutstyr så jeg kan lage f.eks rett-i-koppen eller pannekaker som niste underveis? 4) Har dere noen anbefalinger til nistemat som jeg kan ta med? Stikkord: holdbar i minst 5 dager, lav vekt. Takker for alle tips!
 3. Hvordan er dette i 2021? Hadde vært stas med skredkart fra Varsom Regobs på Garminklokka. Er kartmannen.no det letteste alternativet?
 4. Jeg har greit med plass ja (jeg er 193, men ganske smal), det kan jo ha noe å si...
 5. Generelt kald, og jeg har ikke Endurance-modellen. Jeg får gå gjennom kanalene. Det skal sies at jeg var litt kald før jeg la meg (og jeg la meg seint)...
 6. Da fikk jeg testet telt og sovepose (Rab 400) i helga. Veldig fornøyd! Men litt overrasket at jeg kjente meg kald i løpet av natta, selv om jeg har Exped Downmat 7 som liggeunderlag. Det var ikke kaldere enn 7 grader, og jeg er sjelden frossen av meg.
 7. @Per Fredrik Takk, da ble det bestiling
 8. Når jeg først er i gang: Jeg ser også etter et lett 3-sesongerstelt for 2-3 personer, og har funnet Vaude Power Lizard SUL (1.4 kg): [Hidden Content] Helsport Rondane Superlight 3 camp (1.7 kg): [Hidden Content] Er de noe tess? Hvilke andre telt burde jeg vurdere? (Det er litt irriterende at fjellsport og andre sjapper ikke har vekt-filter)
 9. Oi, takk. Da får jeg prøve å modifisere ordren litt
 10. Da ble det Rab Neutrino 400 Extra Long. Dyrere enn planlagt (selv om det dukket opp 10% rabatt på fjellsport), men da har jeg sikkert noe jeg kan bruke en stund
 11. Takker! Mye å velge i her, jeg kommer nok til bunns i det til slutt. Jeg innser at jeg nok burde gå for en litt varmere pose enn opprinnelig tenkt, evt. begrense meg til å kun å bruke posen om sommeren (og kjøpe en varmere i tillegg).
 12. Den så også fin ut ja, takk
 13. Hei! Jeg ser etter sovepose til vår/sommer/høst, til bruk i telt og/eller hytte. Den bør være lett (< 1 kg) og ha liten pakkstørrelse, og ikke koste skjorta. Jeg er 193 høy. Har funnet disse, er det noen som peker seg ut? Noen andre jeg bør vurdere? [Hidden Content] [Hidden Content] [Hidden Content] Tusen takk for alle tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.