Gå til innhold

henrık

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om henrık

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Jeg har greit med plass ja (jeg er 193, men ganske smal), det kan jo ha noe å si...
 2. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Generelt kald, og jeg har ikke Endurance-modellen. Jeg får gå gjennom kanalene. Det skal sies at jeg var litt kald før jeg la meg (og jeg la meg seint)...
 3. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Da fikk jeg testet telt og sovepose (Rab 400) i helga. Veldig fornøyd! Men litt overrasket at jeg kjente meg kald i løpet av natta, selv om jeg har Exped Downmat 7 som liggeunderlag. Det var ikke kaldere enn 7 grader, og jeg er sjelden frossen av meg.
 4. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  @Per Fredrik Takk, da ble det bestiling
 5. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Når jeg først er i gang: Jeg ser også etter et lett 3-sesongerstelt for 2-3 personer, og har funnet Vaude Power Lizard SUL (1.4 kg): https://www.multitriathlon.no/norge/multisport/telt/vaude-power-lizard-sul-2-3p-cress-green.html Helsport Rondane Superlight 3 camp (1.7 kg): https://www.jaktogfjellsport.no/products/helsport-rondane-superlight-3-camp Er de noe tess? Hvilke andre telt burde jeg vurdere? (Det er litt irriterende at fjellsport og andre sjapper ikke har vekt-filter)
 6. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Oi, takk. Da får jeg prøve å modifisere ordren litt
 7. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Da ble det Rab Neutrino 400 Extra Long. Dyrere enn planlagt (selv om det dukket opp 10% rabatt på fjellsport), men da har jeg sikkert noe jeg kan bruke en stund
 8. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Takker! Mye å velge i her, jeg kommer nok til bunns i det til slutt. Jeg innser at jeg nok burde gå for en litt varmere pose enn opprinnelig tenkt, evt. begrense meg til å kun å bruke posen om sommeren (og kjøpe en varmere i tillegg).
 9. henrık

  Lett 3-sesongers sovepose

  Den så også fin ut ja, takk
 10. Hei! Jeg ser etter sovepose til vår/sommer/høst, til bruk i telt og/eller hytte. Den bør være lett (< 1 kg) og ha liten pakkstørrelse, og ikke koste skjorta. Jeg er 193 høy. Har funnet disse, er det noen som peker seg ut? Noen andre jeg bør vurdere? https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/rab-ascent-300-ember.html https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-helium-250-cosmos.html https://www.fjellsport.no/fjallraven-move-in-bag-long-dark-grey.html Tusen takk for alle tips!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.