Gå til innhold

henrık

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om henrık

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg har greit med plass ja (jeg er 193, men ganske smal), det kan jo ha noe å si...
 2. Generelt kald, og jeg har ikke Endurance-modellen. Jeg får gå gjennom kanalene. Det skal sies at jeg var litt kald før jeg la meg (og jeg la meg seint)...
 3. Da fikk jeg testet telt og sovepose (Rab 400) i helga. Veldig fornøyd! Men litt overrasket at jeg kjente meg kald i løpet av natta, selv om jeg har Exped Downmat 7 som liggeunderlag. Det var ikke kaldere enn 7 grader, og jeg er sjelden frossen av meg.
 4. @Per Fredrik Takk, da ble det bestiling
 5. Når jeg først er i gang: Jeg ser også etter et lett 3-sesongerstelt for 2-3 personer, og har funnet Vaude Power Lizard SUL (1.4 kg): https://www.multitriathlon.no/norge/multisport/telt/vaude-power-lizard-sul-2-3p-cress-green.html Helsport Rondane Superlight 3 camp (1.7 kg): https://www.jaktogfjellsport.no/products/helsport-rondane-superlight-3-camp Er de noe tess? Hvilke andre telt burde jeg vurdere? (Det er litt irriterende at fjellsport og andre sjapper ikke har vekt-filter)
 6. Oi, takk. Da får jeg prøve å modifisere ordren litt
 7. Da ble det Rab Neutrino 400 Extra Long. Dyrere enn planlagt (selv om det dukket opp 10% rabatt på fjellsport), men da har jeg sikkert noe jeg kan bruke en stund
 8. Takker! Mye å velge i her, jeg kommer nok til bunns i det til slutt. Jeg innser at jeg nok burde gå for en litt varmere pose enn opprinnelig tenkt, evt. begrense meg til å kun å bruke posen om sommeren (og kjøpe en varmere i tillegg).
 9. Hei! Jeg ser etter sovepose til vår/sommer/høst, til bruk i telt og/eller hytte. Den bør være lett (< 1 kg) og ha liten pakkstørrelse, og ikke koste skjorta. Jeg er 193 høy. Har funnet disse, er det noen som peker seg ut? Noen andre jeg bør vurdere? https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/soveposer/soveposer/rab-ascent-300-ember.html https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-helium-250-cosmos.html https://www.fjellsport.no/fjallraven-move-in-bag-long-dark-grey.html Tusen takk for alle tips!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.