Gå til innhold
  • Bli medlem

zumcern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av zumcern

  1. Har selv en hvit gjeter og må si jeg er fantastisk fornøyd med denne rasen. Vår hannhund har ikke hatt noen problemer så langt (passerte 2 år i januar). Han bærer kløv som en helt og går lett 3 mil på ski med meg på slep. Oppfatter hunden som oppmerksom, modig og lettlært. Som nevnt lengre oppe i tråden er jo lettlært både positivt og negativt da man like enkelt lærer uønsket adferd, men om man er obs på dette fra første dag, er bestemt på hva man vil hunden skal kunne og ikke gjøre og setter seg inn i grunnleggende hundetrening burde ikke det bli noe problem.

  2. On 5/9/2020 at 7:40 PM, guffen2015 said:

    Tar sjansen på å lure meg inn i tråden da jeg ser etter tilsvarende sko som trådstarter. 

    Prøvde disse skoene på XXL i dag La Sportiva Stream GTX Mns. De hadde ikke min størrelse men bestilte. Kanskje noe smal lest for mine skandinaviske føtter. Får se når riktig størrelse kommer. Vurderinger her virker lovende.

    Noen som har erfaring med disse skoene? (feste, membran, slitestyrke...)

    Hei!

    Har hatt disse skoene i flere år, er på mitt andre par nå. Kunne ikke vært mer fornøyd med skoene. Ikke de mest vanntette skoene på markedet, men meget lette og behagelige sko.

  3. On 4/7/2020 at 12:28 PM, CNB said:

    Fikk sydd på D-ringer på hoftebeltet hos skredder/skomaker forrige uke. 450 kr inkludert D-ringene og ser ut som det er gjort på fabrikken. Veldig fornøyd. 

    Gjorde også akkurat det samme, betalte 300 kr inkludert alt. Fungerte helt ypperlig på min storsekk og hund. Festet hund i D-ringene med 30 cm klatreslynge og en karabiner i front. 

  4. On 2/11/2020 at 3:01 PM, Bjarne H.S. said:

    Ris, potetmos og pasta som tilbehør til fisk på litt lengre turer. Får jeg ikke fisk så steiker jeg noen skiver av en pølsesnabb f.eks. fra Grilstad og har i risen, potetmosen eller pastaen. Velsmakende og enkelt. En pakke skogsbacon er også ofte med.

    spacer.png

    Pasta med stekt chorizopølse og sprøstekt løk

    spacer.png

    Stekt Chorizopølse i ris

    spacer.png

    Stekt abbor i ris

    spacer.png

    Stekt skogsbacon til pasta i ostesaus (pastapakken her så jeg på tilbud nå til 9,90 på Spar her jeg bor)

    Jeg er ikke kresen i matveien. Det er et poeng hos meg at middagene er snarkokt, at det går lite drivstoff/gass i tilberedningen.

    Ulike frokostblandinger iblandet tørrmelk overtar når brødmaten er spist opp på litt lengre turer over en helg. Litt syltetøy på er ekstra godt.

    spacer.png

    Frokostblandinger med tørrmelk og ekstra nøtter

    spacer.png

    Frokostblandingene pakkes i ziplock-poser

    spacer.png

     

    Hvor mye melkepulver bruker du i frokostblandingene?

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.