Gå til innhold
  • Bli medlem

zumcern

Aktiv medlem
  • Innlegg

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av zumcern

  1. Har selv en hvit gjeter og må si jeg er fantastisk fornøyd med denne rasen. Vår hannhund har ikke hatt noen problemer så langt (passerte 2 år i januar). Han bærer kløv som en helt og går lett 3 mil på ski med meg på slep. Oppfatter hunden som oppmerksom, modig og lettlært. Som nevnt lengre oppe i tråden er jo lettlært både positivt og negativt da man like enkelt lærer uønsket adferd, men om man er obs på dette fra første dag, er bestemt på hva man vil hunden skal kunne og ikke gjøre og setter seg inn i grunnleggende hundetrening burde ikke det bli noe problem.
  2. Meget fornøyd med denne fra Eagle Products. https://www.hektapatur.no/utstyr/turkjokken/kokeutstyr/eagle-products-stekepanne-stal-med-teflon?gclid=Cj0KCQjwp4j6BRCRARIsAGq4yMFGSowNMK-nzMlZDG4rz72XoXXSbZNegP1Ece_KU75xClNBfjFhZm8aAqy-EALw_wcB Bruker pannen både på brenner og bål så jeg liker muligheten til å forlenge håndtaket med en pinne.
  3. Oppdater gjerne etter du har fått testet denne!
  4. Hei! Har hatt disse skoene i flere år, er på mitt andre par nå. Kunne ikke vært mer fornøyd med skoene. Ikke de mest vanntette skoene på markedet, men meget lette og behagelige sko.
  5. Gjorde også akkurat det samme, betalte 300 kr inkludert alt. Fungerte helt ypperlig på min storsekk og hund. Festet hund i D-ringene med 30 cm klatreslynge og en karabiner i front.
  6. Hvor mye melkepulver bruker du i frokostblandingene?
  7. Noen som har prøvd ut melkepulveret til Pelican Rouge?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.