Gå til innhold
  • Bli medlem

håretefjellape

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om håretefjellape

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for svar og god info! Godt poeng med de ubetjente hyttene og dugnadsånden, er fin del av vår kultur som kan være interessant for han å oppleve. Om det ikke blir rundt Kjerag pga. av tidsbegrensninger håper jeg å kunne vise frem noen i og rundt Vassfaret. Angående Via Ferrataene så tror jeg det blir guide om budsjettet har plass til det. Vennen min ville klart det fint, men jeg vil nok føle meg tryggere om vi tar en guidet tur. Takk for tips! Er disse veiene snøfrie? Godt tips! Vet du noe om snøforholdene i området? Vi har planlagt en tur innom Vassfaret på slutten av turen, akkurat av denne grunn, der er det sjelden jeg har møtt på andre.
  2. Hei, Jeg har en venn fra USA som kommer på besøk og han vil gjerne klatre. Jeg har ingen erfaring med klatring selv, men han sier selv han er en relativt erfaren klatrer med bolter. Jeg lurer på om det er noen som vet om det finnes noen boltede ruter i Nissedal? Og hva slags utstyr og eventuelt kart, som vil kreves for å få gjennomført det?
  3. Begge disse vil kreve at man har med guide? Er Via Ferrata klatring? Kreves det klatreerfaring?
  4. Takk for svar! Vi kommer fra Nissedal. Vi er i middels god form og vil ha med middels tunge sekker avhengig av hva vi trenger. Hva heter parkeringsplassene en starter ved på vei til Prekestolen og Kjerrag, og er alle veier inn dit åpne for sesongen? Langturen til Kjerrag kan være aktuelt, men mye avhengig av vær og snøforhold. Er det mulig å kjøre til Øygardsstølen? Min venn har veldig lyst til å kjøre longboard på veien ned til Geiranger og på Trollstigen, jeg regner med Trollstigen er umulig med tanke på snø, men ned mot Geiranger skal være mulig, er det noen som vet? Angående Trolltunga, er det mulig i slutten av mai uten ski?
  5. Hei alle sammen! Jeg får besøk av en venn fra USA nå i midten av mai og han blir i 3 uker. Vi har satt av perioden mellom 21. mai og 15. juni til å reise rundt i Norge med bil for å gå i naturen og se noen de mest kjente severdighetene. Planen er å holde seg mest til Vestlandet, da det forhåpentligvis er mindre snø der enn i innlandet? De viktigste tingene på lista er Preikestolen, Kjerag, Geirangerfjorden og Atlanterhavsveien. Kan noen gi meg noen tips for gjennomføring av dette? Det jeg lurer på er først og fremst om veier er åpne og snøfrie og om det er mulig å gå turer uten å svømme i snø. Jeg lurer også på om noen har noen andre turer på, kortere og lengre (opptil to-tre dager tur/retur), rundt omkring på vestlandet som er å anbefale på denne tiden av året. Prøver å sette opp en fin rute og plan som viser Norge fra en av sine flotteste sider, alle tipps taes imot med takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.