Gå til innhold
  • Bli medlem

Skogsholm

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Skogsholm

  1. Hei dere! Er på jakt etter en eller flere eventyrlige tur-mål i nærheten av Oslo! Jeg er hva man kanskje kan kalle "natur nysgjerrig" og håper noen her har noe å bidra med. Har såvidt begynt å utforske Nord og øst marka, og ønsker meg videre et par fremtidige reisemål. På søndag dro jeg med frøkna ut på en dagstur i Øst-marka og snublet tilfeldigvis over denne fantastiske perlen (Se bilde). Det var utrolig fascinerende å se en slik natur-skapt tunnel igjennom berget. Håper noen andre kan bidra med lignende fenomener som er verd å besøke!
  2. Si at jeg da etter mange av deres råd, velger å kjøpe et primært Vintertelt senere, hvilket telt er jeg på utkikk etter da? 3 sesong 3 pers? superlight? vann og vinn sterke egenskaper, til en rimelig penge. Hvem selger dette teltet?
  3. Har lagret Outleten som favoritt, så blir hengende der inne fram til jeg finner det jeg skal ha! Siste spørsmål fra meg! Access 3 fra MSR.... Er det noen som kan si noe mer om det dere ser/leser? Da jeg får dette til halv pris er jo det synd å la det gå. Er dette et Såkalt "allaround" telt jeg kan bruke? Er det for tungt, er det noen pluss/minus med det? Tusen takk for all hjelp!
  4. Mye bra her nå! Som Terka var inne på er jeg jo egentlig på jakt etter et telt jeg kan bruke til alt. Kanskje senere når jeg ikke er student og har inntekt, kan jeg også begynne å kjøpe telt til enhver type tur, men akkurat nå er det "the one" jeg er ute etter. Skal sjekke ut de dere har nevnt. Tar gjerne imot flere tips om det er noen som sitter med informasjon ang et slikt "duger til alt" telt (selv om det ikke er det optimale vintertelt) Tusen takk for mye god innput
  5. Men utifra dette, har dere noen telt å anbefale?
  6. Ja, er vel heller koseturer som blir gått de første åra nå. Så trenger ikke en blytung iglo med meg Er vel på jakt etter ett telt som egentlig ikke finnes kanskje?
  7. Normalt regner jeg med at det blir jeg som drar på tur med en annen. Jeg har tarp og køye jeg bruker nå på sommertid med gutta. Telt er mer tenkt til kaldere tider, og for å lokke med frøkna. Skog og mark Først og fremst vil det bli brukt høst sommer og vår. Men jeg har et ønske om å prøve meg på ski en gang i framtiden, og da kan det jo bli aktuelt med et telt som tåler litt kaldere omgivelser. Jeg er veldig glad i fjellturer, så det kan fort bli steinete underlag også. Men nå som jeg bor i Oslo bruker jeg helgene ute i markene Men flytter etterhvert til Møre og Romsdal så da trekker jeg vel mot fjellene mine igjen. Haster vel egentlig ikke, men som sagt har jeg tilbud fra en kjenning som skal bestille noe større igjennom et firma, og får derfor Access til halv pris samt en del andre såkalte "backpacking" telt til halv pris. Veldig gode tilbud. Så det er en vurderingssak. Kan legge ved de telta jeg har fått tilbud på, så du/dere kan se om dere har noe å si på disse. Teltene på tilbud: Helårstelt: 1. Access 3 (MSR) Backpacking: Freelite 3 tent Hubba NX Hubba Hubba NX Mutha Hubba Pappa Hubba Elexir 3 Tent Hubba tour
  8. Hei, dette er kanskje min første post på et forum noensinne. Kort fortalt er jeg på jakt etter et Telt. Frøkna ønsker å delta på villmarksturer, men er redd for å fryse... Jeg er selv ganske fersk på området, velger derfor å henvende meg til dere. Av bekjente jeg har snakket med har jeg blitt anbefalt ikke noe mindre enn ett 3 manns telt, og et helårstelt kan være meget aktuelt. Jeg har fått tilbud igjennom en kjenning på et splitter nytt Access 3 fra MSR til halvpris. http://www.outnorth.no/msr/access-3#Orange Har prøvd å lest meg opp litt på teltet, og ser dette er egnet for vinter og ski. Ikke noe must da jeg ikke står på ski (enda) og har ikke store vinterplaner (enda) men heller ett godt allsidig telt, enn et pyse telt. (Eneste minus med Access jeg fant var hvordan det oppførte seg i sterk vind) Om noen av dere kunne bidra med noe som helst, setter jeg pris på alt jeg får! Tenker noe rundt 5 til 6000 kr (Om dette er mulig)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.