Gå til innhold
 • Bli medlem

ChristerH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ChristerH

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Takk. Burde funnet det der selv ja🤭
 2. Er det noen som vet hvor får man tak i bunnduk til Helsport 12-14 camp? Ser ikke ut til at xxl har det i sitt sortiment i det hele tatt og begynner nesten å lure på om det er å få tak i..
 3. Syns bunnduken blir kjekk å ha, men tenker at prisforskjellene mellom ny og brukt her blir for små som du påpeker så med mindre selger er villig til å gå en del ned i pris så tror jeg at jeg står over.. Takk for hjelpen.
 4. Takk for svar! Usikker på kjøpet ja.. Den er visstnok 3 år gammel og bunnduk følger med. Brukt max 5 ganger..
 5. Vurderer å kjøpe en brukt Helsport Kongsvold Camp 8-10 lavvo, men klarer ikke finne denne utgaven noe sted. Mulig det er en tidligere modell som har byttet navn. Selger sier det er den avanserte utgaven med fortelt. Hun selger for 3000. Er det noen som kjenner til denne modellen og vet om det er et godt kjøp? Håper på raske svar her.. på forhånd takk!
 6. Takk. Det var dette jeg lurte på.
 7. Kan du eller evt. noen andre svare på hvor tett duken mot bakken blir når det er vått eller regner på en Varanger Camp..? Festes duken på noen måte til selve lavvoen slik at den trekkes opp innenfor lavvo..?
 8. Takk for svar! Dette hjelper meg nærmere valget. Skulle også gjerne hatt svar på om Varanger Dome teltet er å anbefale. Antar det er en del mer jobb å sette opp hvertfall.
 9. Vi er en stor familie med to voksne og 4 barn. Vurderer å kjøpe lavvo og står mellom Varanger Camp 8-10 eller 12-14. Ønsker at det skal være god plass inne i lavvoen til å bevege seg og ha flere feltsenger. Bruken vil primært være på ferieturer om sommeren med bil så vekt er ikke her så vesentlig. Det jeg lurer på er om 12-14 vil være helt enorm og overdrevent stor. Så på xxl på en utstilt Varanger Camp 4-6 som helt klart blir for liten.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.