Gå til innhold
 • Bli medlem

marimø

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om marimø

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Dette er kanskje litt seint svar. Jeg gikk Hardangervidda fra Dyranut til Haukeliseter aleine i sommer. Ruta var Dyranut-Sandhaug-Litlos-Hellevassbu-Haukelister, der var en fantastisk fin og variert rute. Det var noen lange etapper, men fantastisk fint. Jeg hadde med meg hund og fiskestang og litt for mye klær i sekken, hadde shorts og t-skjortevær hver dag. Kan anbefale denne ruten. Fra RV7 til Ew34. Har tidligere år tatt båten over Mårvatn, ring de som kjører båten og hør hvilken tid på dagen de kjører tilbake. Burde være ok og rekke den turen på en dag om du løper litt
 2. Spørs om jeg må gå for fiber, jeg er ikke den mest forsiktige, og så kan jeg jo heller håpe jeg blir en slik fjellfant som trenger en skikkelig dunpose etterhvert:) For det er og kunne gå ende ut i skogen, fyre et bål og legge seg og se på stjernene som jeg håper posen skal bli brukt til:) Men da kom jo spørsmålet, hvilken fiberpose til ei på 160 cm?
 3. Hmmm, kanskje jeg bør gå for syntetisk likevel, den blir nok oftest brukt på korte turer i skogen, med bål og forhåpentligvis under åpen himmel. Kanskje det er mest fornuftig å starte der, da får jeg vel på sett og vis mer pose for pengene også... Dette var ikke lett gitt;)
 4. Oi! De var ikke tunge nei, og prisen var jo en helt annen! Må vurderer litt nå..
 5. Takk for gode tilbakemeldinger, med tanke på prisen på de fra Polen kan jeg kanskje kjøpe i Norge og også kanskje få mulighet til å prøveligge i butikk først også! Eller er det en bedre pose for pengene i Polen? Mannen skal til Krakow snart så om noen vet om en plass der de selger billig og bra poser så rop ut:) Skal bruke sekk så tenker da dun. Men forstår jeg det sånn at jeg bør kjøpe en pose med comfort enda lavere en -10, eller vil det være bra nok til en natt under åpen himmel i -10?
 6. Hei. Etter en altfor kald septembernatt i dårlig sovepose har jeg bestemt meg for å kjøpe ny. Tenker da den dårlig soveposen fungerer om sommeren og jeg vil ha en vinterpose når jeg først skal kjøpe. Har lite erfaring med å sove ute om vinteren og tenker i utganspunktet at jeg ikke kommer til å sove ute om det er bikkjekaldt, men -10 comfort er kanskje lurt om jeg likevel skal kjøpe? (Vil jo egentlig bli ein slik som sover masse ute vinterstid ) har sett flere tipser om Roberts og cumulus, hva bør jeg velge, og hvilken sovepose fra sidene deres bør jeg velge, ble forvirret av alle valgen
 7. Takk for svar fra dere, fikk kjøpt en petzl tikka xp på salg til 249,- på xxl før jul, så er veldig fornøyde med de:)
 8. Hei. Hvilken hodelykt skal jeg kjøpe til barna(5 og 7 år), den må ikke være for tung å ha på hodet, selv er jeg bortskjemt med en piko, så ønsker en lykt med kvalitet, men til en fin pris, maks 500 (om du ikke har tips til et røverkjøp til en høyere pris ).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.