Gå til innhold

SeaWolf

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om SeaWolf

Nylige profilbesøk

294 profilvisninger
 1. Heisann turfolk! Jeg og en gjeng på 4-6 personer vurderer å ta en lenger tur med 2-3 overnattinger i Telemarks og/eller Buskerud området i August måned, med start ikke alt for langt unna Kongsberg regionen (maks 1-2 timer kjøring). Gjerne med en kombinasjon av overnatting i telt og på turisthytter. Hadde vært flott å få med seg noen topper og kanskje ett og annet fiskevann på veien Setter stor pris på noen forslag fra dere da vi ikke har tatt noen overnattingsturer i dette området før.
 2. Ja det kan jeg godt forstå. Jeg har til nå ikke vært så alt for mye ute på tur på vinterstid, så jeg tror jeg uansett ett starter med en jakke jeg kan være godt fornøyd med til de tre andre sesongene. Godt tips. Tenker du på steder som Outlet One osv. eller er det nettbutikker med liknende outlet priser. Ja det er jeg klar over. Hva er det du anbefaler å gå for i så måte? Mer vanntett skalljakke eller ekstra regnjakke i sekken?
 3. God Jul! Som tittelen antyder kunne jeg trengt litt innspill på kjøp av en skalljakke. Jeg er opptatt av at den er robust / holdbar og kan benyttes i de fleste situasjoner, fra en regnfull dag i skogen, til en vindfull dag ved kysten, til en kald dag på fjellet. Jeg investerer gjerne noen ekstra lapper i dette om det er en jakke jeg kan ha i mange år.
 4. Jeg prøver meg på ME posen så ska jeg prøve å få gitt en tilbakemelding herpå hvordan jeg liker den når jeg har testet den litt
 5. Takk for tilbakemelding. Ja, jeg hadde tenkt til å kunne bruke den på vinteren jeg har en sommerpose så det er ikke så viktig for meg at den kan brukes på sommeren (+vår/tidlig høst). Så siden Mountain Equipment Glacier SL 800 har den laveste/kaldeste temperatur ratingen hadde jeg i utgangspunktet tenkt til å gå for den, men jeg blir litt usikker når det er så mye gode tilbakemeldinger på RAB. Jeg er ikke en veldig bred person så jeg vet ikke om bredden på Mountain Equipment posen vil være et problem for meg.
 6. Av nysgjerrighet, hva er bedre med Rab Summit 800 en f.eks. Mountain Equipment Glacier SL 800 og Rab Ascent 900 (hvis vi ser bort temperatur området)?
 7. Takk for utfyllende svar! Jeg er en ganske small person så da tror jeg nok Mountain Equipment Glacier SL 800 (selv om den har en litt grell farge ) kan være det beste valget og jeg fant den på tilbud til 3400! Rab Summit 800 som du foreslo ser jeg har noe høyere komfort temperatur og jeg tenker å skulle kunne bruke den ganske kaldt.
 8. Skal kjøpe meg ny sovepose ogdet står mellom to valg. Noen som har noen anbefaling input for hvilken jeg skal velge? Mountain Equipment Glacier SL 800 https://www.fjellsport.no/mountain-equipment-glacier-sl-800-kiwi.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product3 Rab Ascent 900 Chilli Powder https://www.fjellsport.no/rab-ascent-900-chilli-powder.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product1
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.