Gå til innhold
 • Bli medlem

Vips

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vips

  Isklatring Jaklefoss

  Noen som kjenner isforholdene på Jaklefoss for tiden? Evt. andre "iscrags" rundt Oslo/Drammen.
 2. Loftet (Jotunheimen) er en fin topptur. Tur som ikke er spesielt krevende,med fin nedkjøring. Passer som vårtur da veien er vinterstengt.
 3. Jeg vil anbefale Vest-Jotunheimen. Gikk en flott tur der i fjor. Bra startsted er f.eks. Bøvertun eller Sognefjellhytta og gå videre til Nørdstedalseter. Videre over Liabreen til Stølsdalen og Turtagrø. Turen over Liabreen byr på fantastisk utsikt i godvær, men det kan være vanskelig i tåke. Her har man 360graders utsikt over Hurrungane, Jostedalsbreen, Smørstabbreen mm. Fra Turtagrø kan man feks. gå til Skogadalsbøen (kjempe koselig hytte) og videre til Sognefjellshytta eller man kan gå opp til Fannråken og over breen ned til Sognefjellshytta. Utallige muligheter Har hørt at det er mye snø i
 4. Glemte å legge til pris: Utsalgsprisen for Fischer E99 er ca. 2300,- men nå får du de til 1150,- (Anton Sport) Det er jo penger spart
 5. Anton Sport har 50% salg på alle ski, inkl. Fischer og Madshus fjellski. Intersport har 40% salg på Fischer og Madshus. Intersport har forøvrig salg på fjellskistøvler også. Fikk Crispi Stetind til en veldig bra pris, men mangler fortsatt ski Etter hva jeg forstår passer Rago i spor, men er Fischer for brede mon tro??
 6. Jeg tenker å kjøpe meg fjellski og kommet fram til to alternativer: Fischer E99 eller Åsnes Rago. Jeg lurer imidlertid litt på hvordan det er å gå med disse skiene i løyper? Jeg har hørt at DNT for ett par år siden la inn løypene fra 45mm til 43mm, og at siden da er E99 skiene litt for brede til løyper. De er 68mm på det bredeste, mens Rago er 67mm. Forøvrig er Fischer skiene på salg, noe Åsnes ikke er, så det kan jo være penger å spare om skiene er like gode... Er det noen som har erfaring med disse skiene??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.