Gå til innhold

Vips

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vips

  Isklatring Jaklefoss

  Noen som kjenner isforholdene på Jaklefoss for tiden? Evt. andre "iscrags" rundt Oslo/Drammen.
 2. Loftet (Jotunheimen) er en fin topptur. Tur som ikke er spesielt krevende,med fin nedkjøring. Passer som vårtur da veien er vinterstengt.
 3. Vips

  Hur många kvinnor? :)

  Bare for å oppklare evt. misforståelser: Jeg er helt enig at det ikke man ikke skal drasse med seg mer enn nødvendig på tur. Vekta vil jo selvsagt avhenge av type tur og årstid etc. Uansett, poenget mitt ved å sitere fra et av diskusjonsforumene var å illustrere at det til tider kan bli litt for høy macho faktor her inne, men det er jo bare min personlige mening. Dette har ingenting med hvor mye jenter pakker med seg etc. bare at noen liker å tøffe seg og skryte, noe jeg bare syns blir latterlig Se forøvrig "Det finnes i hovedsak to typer mennesker som går i fjellet" under Diverse forumet hvor jeg siterte fra.
 4. Vips

  Hur många kvinnor? :)

  Det er da noen jenter her inne, men jeg har inntrykk av at vi er stor mindretall noe mange av diskusjonene ser ut til å bære sterkt preg av. Feks. "Jeg har en sekk på 120 ltr, den er kansje i minste laget. Havner ofte over 30kg. Diskusjon om sekken veier 7 - 11 eller 15kg er mest bare tøv slik jeg ser det. Er sekken under 20kg er den uansett lett, og den merkes ikke mye." Jada, en sekk på 20kg er jo drit lett uansett... Blir litt for høy machofaktor til tider spør du meg Kan dette være noe av grunnen til at jentene ikke gir noe særlig lyd fra seg
 5. Jeg vil anbefale Vest-Jotunheimen. Gikk en flott tur der i fjor. Bra startsted er f.eks. Bøvertun eller Sognefjellhytta og gå videre til Nørdstedalseter. Videre over Liabreen til Stølsdalen og Turtagrø. Turen over Liabreen byr på fantastisk utsikt i godvær, men det kan være vanskelig i tåke. Her har man 360graders utsikt over Hurrungane, Jostedalsbreen, Smørstabbreen mm. Fra Turtagrø kan man feks. gå til Skogadalsbøen (kjempe koselig hytte) og videre til Sognefjellshytta eller man kan gå opp til Fannråken og over breen ned til Sognefjellshytta. Utallige muligheter Har hørt at det er mye snø i fjellet i år. Jeg gikk denne turen 1. uka i juli i fjor, men da var det usedvanlig lite snø i fjellet. Kan være greit å sjekke dette på forhånd. God tur!
 6. Glemte å legge til pris: Utsalgsprisen for Fischer E99 er ca. 2300,- men nå får du de til 1150,- (Anton Sport) Det er jo penger spart
 7. Anton Sport har 50% salg på alle ski, inkl. Fischer og Madshus fjellski. Intersport har 40% salg på Fischer og Madshus. Intersport har forøvrig salg på fjellskistøvler også. Fikk Crispi Stetind til en veldig bra pris, men mangler fortsatt ski Etter hva jeg forstår passer Rago i spor, men er Fischer for brede mon tro??
 8. Jeg tenker å kjøpe meg fjellski og kommet fram til to alternativer: Fischer E99 eller Åsnes Rago. Jeg lurer imidlertid litt på hvordan det er å gå med disse skiene i løyper? Jeg har hørt at DNT for ett par år siden la inn løypene fra 45mm til 43mm, og at siden da er E99 skiene litt for brede til løyper. De er 68mm på det bredeste, mens Rago er 67mm. Forøvrig er Fischer skiene på salg, noe Åsnes ikke er, så det kan jo være penger å spare om skiene er like gode... Er det noen som har erfaring med disse skiene??
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.