Gå til innhold
 • Bli medlem

JAGAJ

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  25
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Da gikk jeg for Osprey exposure sekken. Benyttet meg av helgtilbudet på sportsnett og fikk -20% i rabatt, sekken ble da på kr 1360 ekskludert frakt, syntes det var en grei pris. justanothernut og Håvard, er ikke sekken bra får dere høre fra meg hehe
 2. Har nå sett på Arcteryx Bora 50 og vurderer kanskje denne. Noen som har erfaringer eller noe og si om denne sekken?
 3. Hei! Skal gå til innkjøp av en ny sekk. Hovedsakelig til dagsturer/turer over flere dager. Har sett på litt forskjellig og kom frem til Osprey Exposure 50, følger mange detaljer med. Men en ting jeg lurer på. Hvor mye får man pakket i denne sekken. Har hørt at "liter størrelsen" kan variere fra produsent til produsent og merke til merke?
 4. JAGAJ

  Starte med klatring

  Takker for svar! Blir kurs til sommeren, så ser fremmover nå
 5. JAGAJ

  Starte med klatring

  Må bare spørre dere! Hvor mye erfaring mener dere en person (slik som meg, som ikke har klatreerfaring) må ha for og sette sikringer og slikt på litt utsatte fjellturer? Uten at det direkte trenger og være klatring
 6. JAGAJ

  Starte med klatring

  Noen form for alternativ trening man kan gjøre for og styrke de musklene som er relatert til klatring?
 7. JAGAJ

  Starte med klatring

  Noen som kjenner til denne fyren? [Hidden Content] Nesten så jeg lurer på om hele greia er feak..
 8. JAGAJ

  Radonee ski

  Hva med denne skoa [Hidden Content] til disse skia og bindinga [Hidden Content]
 9. JAGAJ

  Starte med klatring

  Takker for det! Har nylig sett K2 og Vertical Limit. Knallfilmer! Noen andre anbefalinger?
 10. JAGAJ

  Radonee ski

  Djupnes, ser du er fra tromsø. Har en slektning som holder til der som sa at mx-sport har for tiden et "pakketilbud" på randonee ski, 6300,- Kjenner du til dette?
 11. JAGAJ

  Starte med klatring

  Har vel egentlig ingen konkrete mål med klatringen min, men synes det ser vanvittig fett ut og henge i en fjellvegg. Skulle gjerne begynt med klatring/buldring nå med en gang, men er nylig operert i skulderen så det setter en stoppe for med, en tid fremmover, i alle fall foreløpig.
 12. JAGAJ

  Radonee ski

  Hva betalte dere for deres første "topptur ski utstyr"? Har vært på et par butikker til nå og slik som prisene på nytt komplett skiutstyr ligger på så er jeg litt lettere skremt. Tror jeg må se etter litt brukt utstyr. Har også sett på norske nettsider, men alt i alt blir det veldig dyrt. hilmersen: Du nevnte "Dynafit Tlt 4". Er det en god sko, da med tanke på egene erfaringer. Pris?
 13. JAGAJ

  Starte med klatring

  Har sett denne siden! Bor ca. 20 min unna henningsvær, så sånn sett er det vel perfekt. Må eventuelt høre når det blir aktuelt med kurs der, blir vel kanskje ikke før til sommeren.
 14. JAGAJ

  Starte med klatring

  Takk for supert svar. Da er det bare og starte litt "reaserch"
 15. JAGAJ

  Radonee ski

  Har vel ikke stått fryktelig mye på ski nei. Har brukt fjellski før, blit litt kjedelig Men på vekta liger jeg ca. på 70 kg og er vel rundt 1,72 høy om jeg ikke tar feil. Blir vel mest kjøring i fjell, dvs løssnø og eventuelt skare når det er forhold før det, men er jo ikke så ofte. Prøver og sette meg inn i hva som passer meg best og hva jeg kommer til og like.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.