Gå til innhold
  • Bli medlem

Maja Tjosaas

Passivt medlem
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Maja Tjosaas

  1. På 5.3.2018 den 21.13, AK74 skrev:

    Tur fra lørdag til mandag. To fjellforumere på tur i Troms😊 Fra Signaldalen til Gappo.  Rapport etterhvert. Et fantastisk fjellområde😄 Det hadde vært gøy om vi fikk til et forumtreff i nord snart:)

    40DEF162-F199-4AA8-88E9-985AA283A87A.jpeg

    1D357878-8A52-4404-A0CA-05E34E7740B0.jpeg

    51BBB53E-96A2-49D2-A660-3C355234B32A.jpeg

    Takk for turen! ☺️❄️

    • Liker 2
  2. På ‎27‎.‎09‎.‎2017 den 7.27, Mareng skrev:

    Har nytt materiale hjemme. Ett kassert fleksibelt skjærebrett fra Øyo. Ca 1 mm tykt, og vil tåle alt. Med reflektor feste til brenner og feste til flaske blir totalvekten under hundre gram 👍 Skal lage den en gang i oktober.

    Legg gjerne ut resultat når det kommer :-D

  3. Den 24.1.2017 at 20.32, stjernehimmel skrev:

    Det enkle er ofte det beste :)

    Jeg bruker en kakaoboks med lokk, fungerer veldig fint for meg. På vinterturer hvor jeg går med pulk har jeg som regel med meg hjemmelaget middagsmat som jeg varmer opp, og for å slippe litt oppvask putter jeg en pose oppi boksen og deretter maten. Har også lagd noen lunsjretter som trenger å rehydreres, slik som Real Turmat. Da ligger det som regel og godgjør seg i en ti minutters tid i posen jeg har i boksen før jeg spiser det. Har ikke isolert boksen, og det har ikke vært et problem tidligere at maten har blitt kald. Men jeg har isolert termosen slik at det er ganske varmt vann jeg har oppi. Det er jo bare deilig å holde på noe varmt :) Og på fjorårets to uker lange tur gjennom Finnarksvidda med 28 minus som maks, så fungerte matoppsettet perfekt da også.

    Eneste negative med dette, som jeg vet om, er at jeg har blitt fortalt at det kan komme noen uheldige partikler fra plastikkposen over i maten. Om det har noe å si er jeg usikker på, men pleier å bruke fryseposer. Burde sjekke opp i dette, men det har ikke blitt gjort. 

    20170124_201906.jpg

    Hørtes og så veldig lurt ut :) Må nok teste ut plastposetrikset!

  4. Den 24.1.2017 at 21.00, Barskekarsten skrev:

    Det så ut som om Ullvang hadde noen fine greier i Nordvestpassasjen.

    Bilde fra NRK:

    Ullvang Spisekopp.PNG

    Den blå bøtta ser spennende ut. Gjenger  til lokket og passe størrelse. Veggene ser tykke ut så kanskje den er isolert også? Noen som veit hvilken type det er?

    Noe alà dette jeg har tenkt på! Takk :)

  5. Hei! Har vært på en del vinterturer tidligere, men har da brukt original"posen" som REAL Turmat blir produsert i. På neste tur tenker jeg å tømme pulveret i zip-poser, men det jeg lurer på da er; hva vil dere anbefale meg å bruke som spisebolle/beger? 

    Tenker noe Tupperware lignende, med lokk. Evt. isolere med et eller annet slik at maten ikke blir kald før den er ferdig.

    Hvis noen har bilder av sine løsninger hadde det vært supert!

  6. Hei! Skal på en ukestur til Svalbard i begynnelsen av august. Spørsmålet mitt er om noen har tips til sovepose som passer. Var på samme tur i fjor, men da med en Helsport Alta Lady som ble i største laget både når det gjelder lengde og pakkvolum. 

    Usikker på om dun eller syntet blir valget. Den må iallefall pakke lite og være kort, da jeg bare er 160 lang, og det lett blir kaldt i fotenden. 

    Har sett litt på disse .https://www.fjellsport.no/rab-neutrino-400-w-petal.html  https://www.fjellsport.no/rab-ascent-700-w-nightshade.html?___store=fjellsport_no_nb&nosto=nosto-page-product2 , men usikker på om temp.lim. er litt for høy (fryser lett).

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.