Gå til innhold
  • Bli medlem

Rolfsen

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Det må jeg si var flaks ja. Var der selv på torsdagen. Er det vegen fra parkeringsplassen og til hyttene som er stengt eller er det bilveien. Slik som jeg har forstått det er det grusveien inn til hyttene som er sperret, men jeg vet ikke helt. Uansett hadde det vært kjedelig om det der hadde inntruffet på samme tid torsdag. Da hadde nok vi vært i faresonen
  2. Jeg vil nå si at Jonsvatnet (den største innsjøen i Trondheim er det beste fiskevannet). Her har det blitt tatt Ørret på over 6,5kg og Gjedder på opp imot 15kg. Når vannet har en temperatur på 10-16 grader er det det beste fiske. Da er ørreten mest aktiv og man kan få fisk på rundt 500 g ++ bare ved å kaste fra land. Dorging er også meget bra om du har båt.
  3. Er det fint vær kommer turen til å bli kjempefin. Det meste avhenger av det. Ellers er det bare å følge fjellvettreglene og å ta hensyn i forhold til snøskred og skredfaren. Mat og utstyr er også alfa og omega. God mat er viktig for en bra tur, men ikke risiker alt for det. Man skal også bære maten.
  4. Den er like rå som den svarte owall karabineren. den skulle jeg likt å hatt.
  5. Jeg mener at petzl-karabinern owall i svart er den kuleste klatrekarabineren. Den er svart og det er kult. den er oval og det er kult. En komplett kul karabiner.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.