Gå til innhold
  • Bli medlem

solgunn82

Medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Her var det mange gode råd, tusen takk! Gjør ikke valget noe enklere med flere gode alternativer, men la gå Vi har som nevnt også brukt to telt. Praktisk ved legging. Men det blir fort litt usosialt i dårlig vær ja. Siden vi allerede var inne på et Helsport Svalbard, er også det Hillebergteltet innafor budsjettet-for-ting-en-gjerne-vil-ha (det budsjettet som justeres etter alternativet som er høyest på lista til enhver tid) Men prisen for en wiglo er helt klart mer behagelig.
  2. Takk for tips! Skal sjekke ut de Hilleberg-teltene, er helt ukjent med disse fra tidligere. Er det virkelig så stor plass i forteltet?
  3. Hei, er det noen som kan gi noen konkrete råd om valg av telt til familie på 5? To voksne, tre barn på nå 1, 4 og 6 år. Ønsker mulighet for vintertelting, i alle fall på sikt. Har til nå brukt to mindre fjelltelt på tur, men med en i bæremeis klarer vi ikke få plass til to telt, soveposer osv osv lengre i en sekk...:-) Trenger vi plassen i Helsport Svalbard 6 camp? Holder det evt med en 5-camp? Er Bergans Wiglo lt4 et ok alternativ? (Wiglo 6-10 er altfor stor!) Skal bæres på tur. Vi skal ikke ha lavvo Er det andre store og lette telt som kunne vært vurdert?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.