Gå til innhold
  • Bli medlem

Tussedrotten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Tussedrotten

  1. Ja, en oppskrift ville vært prima. Ingenting er bedre enn det hjemmelagte:) Jeg er ikke særlig kresen, og det er bare sunt å utfordre magesekken litt.

    Takk på forhånd hvis du klarer å finne en oppskrift!

  2. Lurer bare på om det finnes pemmikan for mennesker den dag i dag? Det virker som om det kun brukes til hundefôr. I så fall, hvor kan en eventuelt få kjøpt det? Noen som vet?

  3. I Fridjof Nansens tid ble det brukt soveposer laget av sammensydde reinskinn på polferdene og ellers om vinteren. Da vendte hårene selvsagt innover og reinen var slaktet på høsten for å den beste kvaliteten.

    Lurer bare på om noen har prøvd ut denne posen som ble brukt av de fremste polfarerne før i tiden. Selv har jeg store planer om å prøve dette ut.

  4. Av og til kan lommelerka skape synsbedrag og føre til dramatikk. En fortelling om noen bedrukkede jegere sier: Et jegerlag fikk øye på ei diger elgku som de straks begynte å skyte på. Dette var egentlig en traktor som ble kjørt av en bonde. Til bondens store forbauselse og skrekk, løp han det han kunne ut av traktoren og inn i et skogholt. En av jegerne som fikk øye på bonden skrek da; skyt kalven også.

    En mulig årsak for vådeskudd:)

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.