Gå til innhold
  • Bli medlem

Tussedrotten

Aktiv medlem
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Tussedrotten

  1. Natoplank fra forsvaret er ypperlige jaktski, mine kostet 200 kr. De er breie og solide og flyter oppå snøen. Har heller ikke stålkanter. Men glien er ikke så mye å skryte av:) Men med et gevær på skulderen er det gjerne ikke så viktig med høy fart.
  2. Ja, en oppskrift ville vært prima. Ingenting er bedre enn det hjemmelagte:) Jeg er ikke særlig kresen, og det er bare sunt å utfordre magesekken litt. Takk på forhånd hvis du klarer å finne en oppskrift!
  3. Oisann. Havnet på feil post. (Ikke nå lenger - flyttet den hit.. Mod)
  4. Lurer bare på om det finnes pemmikan for mennesker den dag i dag? Det virker som om det kun brukes til hundefôr. I så fall, hvor kan en eventuelt få kjøpt det? Noen som vet?
  5. Sist eg va på Island rei eg på islandshest. Det kan anbefalast. Kan faktisk ri opptil flerne uker i den flotte naturen. Eg kan og huska at det va skikkelig værhardt og kaldt, sjøl midt på sommeren.
  6. Aha. Takk for tipsene. Tror faktisk jeg skal ta meg en nærmere titt på de bøkene før jeg gir meg ut på en overnattingstur
  7. I Fridjof Nansens tid ble det brukt soveposer laget av sammensydde reinskinn på polferdene og ellers om vinteren. Da vendte hårene selvsagt innover og reinen var slaktet på høsten for å den beste kvaliteten. Lurer bare på om noen har prøvd ut denne posen som ble brukt av de fremste polfarerne før i tiden. Selv har jeg store planer om å prøve dette ut.
  8. Av og til kan lommelerka skape synsbedrag og føre til dramatikk. En fortelling om noen bedrukkede jegere sier: Et jegerlag fikk øye på ei diger elgku som de straks begynte å skyte på. Dette var egentlig en traktor som ble kjørt av en bonde. Til bondens store forbauselse og skrekk, løp han det han kunne ut av traktoren og inn i et skogholt. En av jegerne som fikk øye på bonden skrek da; skyt kalven også. En mulig årsak for vådeskudd:)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.