Gå til innhold
 • Bli medlem

Garrian

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Garrian

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Nå har jeg bestilt den -16. Så får jeg se behovet an etterhvert Takk for all hjelp alle sammen
 2. Det høres veldig fornuftig ut. Da står egentlig valget mellom den -16 og den -26. Hvis det er stor forskjell i størrelse så går jeg for den minste. Har du noen formening om størrelseforskjellen? Det er også nesten en halv kilo forskjell også, så tror nok jeg bør gå for den -16 alikevell Skal jeg slutte å gruble, og bare bestille? Det er ingen alternative modeller jeg burde vurdere?
 3. Norrøna para ranger, den er vell 120-130liter. Er den mye større enn den som er -16 grader? På spesifikasjonene ser de like ut?
 4. Har tenkt og grubla, og jeg tror kanskje jeg holder en knapp med denne: [Hidden Content] Det er kanskje litt ekstremt med en som går ned til -26. Men jeg aner ikke hvor kaldt det kommer til å bli på de verste dagene. Men de fleste turene kommer til å være i 0 til -10 grader. Er det da super dumt å kjøpe denne som er -26 da?
 5. Takker igjen for gode råd. Men jeg sliter fortsatt med å velge ut en sovepose. Disse laminaposene virker jo som et bra valg Men så kommer spørsmålet om jeg burde velge dun eller fiber. Her kunne jeg trengt litt innspill. Hvor mye bør det koste for en tilsvarende lamina i dun? Tar fiberposene mye mer plass en dun? Og dette med dunkollaps, er det ett problem kun når det er regn/ikke frost? Eller kan det bli problem når det er minusgrader også?
 6. Er nok ett bra valg det ja, også ett valg lommeboka er fornøyd med Men jeg lurer på hva som gjør denne til et bedre valg enn den jeg fant, som er noe lettere og har -16 istedenfor -15? Og hva er erfaringene deres med slik merking? Om der står f.eks -15 på en pose, sover dere da komfortabelt i 15-16 kalde da? Og hva har dere på dere?
 7. Hva med denne her? -16 grader og 1735gram [Hidden Content] For meg høres -16 grader bra ut, men kunne tenkt meg at den var ett par hundre gram lettere? Hva tenker dere? Eller denne? -29 grader og 1502 gram [Hidden Content] Hvordan tror dere det er å sove i en -29 grader pose når det kanskje er rundt 0 grader? En fiberpose med -16 grader og under 1600gram, og 2400kr. Denne føler jeg kan være ett bra kjøp Hva tenker dere om denne? Om dere tror denne vil duge, så tror jeg nok jeg går for denne? Er det noen ulemper m
 8. Takker igjen for gode tips. Jeg kommer nok til å gå med ryggsekk i første omgang, så får vi se om jeg kjøper pulk og fjellski ved en senere anledning. Så i utgangspunket så ønsker jeg en lett pose. 3-sesongposen min har t-comf -5 grader, så blir dumt kanskje dumt å kjøpe den jeg først nevne med -11? Ser for meg jeg bør finne en som er god for -18 eller kaldere, for de dagene der 3-sesongeren ikke strekker til.
 9. Takk for tipset! Den der virket å være et veldig bra alternativ. Det du sier med dunkollaps høres ut som noe man burde ha i bakhodet. Har alltid tenkt jeg skal ha en dunpose til vintersbruk, men har ikke tenkt så mye på dette her da... Vet du om dette er noe som er ett vanlig problem? Hva med denne her da? Den var noe tung, og av syntfiber, men utrolig billig? [Hidden Content]
 10. Hei Jeg er på jakt etter en sovepose som kan brukes når det blir blåe tall på gradestokken, gjerne 10-20 blå. Nå skal det sies at jeg aldri har vært på telttur under 0 grader, men har planer om å prøve meg på teltturer i minusgrader nå utover vinteren. Under juletreet fant jeg ett therm-a-rest xtherm liggeunderlag, dette vil jeg anta at er mer enn godt nok for mitt bruk, så da står det egentlig på soveposen. Jeg ønsker en sovepose som er beregenet for mest mulig minusgrader, men ønsker naturligvis også en lettest mulig pose. Så jeg hadde håpet at dere som har hatt noen nett
 11. Hei Jeg og en kompis tenker å tilbringe en uke på hardangervidda nå utpå sensommeren. Vi har ikke veldig mye erfaring med fjellvandring og villmarksliv enda. Men vi kjøpte inn telt og ett lass med turutstyr i fjor, og vi har hatt 2 helgeturer i telt sålangt. Og vi er supergira på å komme oss på tur igjen, men denne gangen ønsker vi litt mer tid en kun en helg. Vi vet ikke helt hvor vi skal starte, men vi holder en knapp på å ta båten til Mogen turisthytte, og gå ett stykke inn på vidda, for så å komme tilbake der vi starta etter en uke. Det jeg ønsker med denne tråden, er alt i
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.