Gå til innhold
  • Bli medlem

tjp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av tjp

  1. Det er mange forskjellige kanoer med forskjellig bruksområder. Hva slags kano er du ute etter, eller hvor skal du bruke den? I elver, flattvann, med familie ?
  2. Hei, jeg har også vært skeptisk til dette, og skrev i tillegg spørsmål til Helsport som annonserer med dette om hvordan de vet at den øker temperaturen med 6 grader. Her er svaret på mailen jeg sendte: Vi har kommet fram til dette ved test hos et firma i Trondheim som heter Thelma AS - Dette var mailen jeg sendte Jeg ser på hjemmesidene deres at silkeposene deres hever komfortemperaturen i en sovepose med 6 grader C. Dette høres veldig bra ut, nesten for godt til å være sant. Hvordan har helsport kommet frem til at det er ca 6 grader komfortemperaturen økes? Så ifølge tester gjort av Thelma AS skal dette stemme, men det er vel forskjell på labaratorie tester og bruk i felt vil jeg tro. Jeg sendte også spørsmål til Thelma om dette, men har ikke fått noe svar. Enda.
  3. Hei, og takk for svaret. Silkepose er som du sier svært nyttig uavhengig om den produserer 6 grader ekstra komfort. Jeg har imidlertid også sendt inn dette spørsmålet til en av leverandørene som hevder denne økningen i komforgrense ved bruk i sovepose på sine nettsteder. Jeg kan publisere svaret her dersom det kommer. Det blir spennende å se hva de har å komme med...
  4. Ved kjøp av silkeposer på nettsteder sies det ofte at silkeposen øker komforttemperaturen med 5-6 grader på soveposen når man ligger med silkeposen oppe i soveposen. Dette har jeg sett på flere nettsteder som selger silkeposer, både norske og utenlanske. For meg høres dette veldig bra ut, nærmest for godt til å være sant. Er det noen som har erfaring med dette og kan bekrefte eller avkrefte om dette faktisk er tilfellet?
  5. Hei, jeg har tenkt å prøve meg på opptenning av ild på den gamle måten ved bruk av pinner. Er det likegyldig hvilken tresort man bruke til dreiepinne og pinnen denne skal dreies mot? Noen som vet? På forhånd takk for svar.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.