Gå til innhold

DrBachus

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DrBachus

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg gikk opp der med http://www.elbrustours.ru/en/ i sommer 2016. Det beste er hvis du tar traversen med guide eller kun nordsiden. Nordsiden er litt villere og du unngår hyttene (med svært ubehagelige doer) på sørsiden.
 2. Hei, er det mulig å gå opp på store knutholstind i helgen som kommer (pinse). Er det noen som kjenner forholdene der oppe? Er det mye snø der?
 3. Hei, søker tips for fjelltur et eller annet sted i Europa i påsken til fots (ikke ski). Det jeg har mest lyst på er en tur som går over en uke til 10 dager hvor jeg kan sove i telt -- og hvor det ikke er snø (ikke ihvertfall ikke for mye) - og ikke for kalt. Alle tips mottas med takk.
 4. Den tar seg supert ut der den henger i skapet :). Jeg har ikke brukt den enda - det eneste jeg kan si er at passformen/snittet er bra. Skal bruke den på tur i Januar og da vet mer etter det.
 5. Jeg gikk for en Arcteryx Alpha AR bukse - en skikkelig solid bukse spesielt laget for tøffere forhold. Var griseheldig og fikk den 40% redusert fra GSport
 6. Takk for svar. Enig i at Falketind virker litt tynn. En arbeidskollega var på Aconcagua og brukte Arcteryx Theta SV Bib Gore-Tex Pro skallbukse. Et alternativ fra samme produsent ser ut til å være Beta AR Gore Tex Pro. Det blir vel til at jeg kikker på dem (og prøver å finne et salg --- disse buksene er ikke akkurat billige :))
 7. Jeg planlegger å delta på ekspedisjoner til Aconcagua og Peak Lenin - begge teknisk lette men kalde bestigninger tog begge ca 7000m. Hva slags Gore Tex bukse trenger jeg til slike turer? Holder det med tynnere all round bukser som Norrøna Falketind eller trenger jeg noe som er 'tøffere' og mer slitesterk? Gore Tex kommer også i tre varianter: Gore Tex, Gore Tex Active og Gore Tex Pro. Falketind er i førstnevnte Gore Tex. Er det noen som vet hva slags Gore Tex man bør bruke --- eller om alle er OK da skall laget kun skal beskytte mot vind og snø og vann. Takk for svar
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.