Gå til innhold
 • Bli medlem

R.V.Haukelid

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om R.V.Haukelid

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja det er jo faktisk en mulighet😊 Stanga er ikke så lang, men kan være det går. Takk skal du ha
 2. Takk for innspill:) Jeg håpet på kun å ha med en snelle, men fluer om det er mulig å bruke dette. Ja mulig jeg må koste på begge stangtyper 😂🙈
 3. Hei folkens. Skal på tur en ukes tid og ser på kart at det er flere plasser som passer til fluefiske og andre steder er best med haspel. Noen gode røvertips som gjør at jeg kun trenger å ta med hadpel og alikevel fiske med flue? Da tenker jeg ikke på bombarda eller dupp. Flue blir å fiske med i små kulper oppover en elv og da er det et kast med dupp så er fisken vekk. Planen er å ha lettest mulig sekk der hver 100gr teller så 2 stenger er kun om jeg ikke har noe annet valg. Setter pris på alt av tips her👏🏼🤗
 4. Heihå alle sammen:) Jeg skal gå turen i ryfylke (lysefjorden) ifra Fossmork og inn til lysebotn i sommer og lurte på om det var noe fisk å få fatt i på denne strekningen, evnt vann jeg burde stoppe innom. Jeg har satt av 5 dager så har godt med tid. Planen er å bare slappe av og få fisket litt til stekepanna:) Gikk andre siden av lysefjorden i fjor uten noe annet en 2 fisk på under 200gr tilsammen🙈 Håper noen her har fisket i boen av disse vanna. Ellers er jeg åpen for alt annet av tips langs denne løypa😊
 5. Heihå alle sammen:) Jeg og noen venner planlegger å ta turen siddistien: [Hidden Content] sommeren 2019. Dette vil bli i fellesferien. Er det noen som har gått denne turen eller deler av den som har erfaringer/tips/råd å komme med? Vi tar imot alt av råd og tips vi kan få enten du har gått turen eller ikke. Alt ifra utstyr, mat, klær, tips og triks, etc. Tidligere har vi ikke hatt en så lang tur som dette her. Vi har hatt turer på rundt 4 dager tidligere så dette blir mer som en "ekspedisjon" for oss:) Mvh Roy.
 6. Takker for gode tips Vi står over trolltunga denne turen og tar heller [Hidden Content]
 7. Heihei folkens. Vi er en liten gjeng som tenker oss opp trolltunga helt i slutten av mai. Vi lurte på om noen har erfaring/tips ang snø/temperatur på denne tiden og også om det finnes plasser i nærheten vi kan slå opp telt og muligens fiske noe? Vet det er et vann helt nede. Hvordan er det å gå opp og ned for så å slå opp telt ved vannet? Eventuelt andre tips? På forhånd hjertelig takk ❤
 8. Hei alle sammen. Vi er en gjeng på 3 som har planlagt 1 uke i lysefjorden neste uke. Desverre så ser ikke værmeldingen overpositiv ut så vurderer å kjøre litt sørover for å finne sol og en fin tur som er alt fra 3-5 dager. Vi vil bruke telt på turen og ha med mat og fiskestang. Vi vil kjøre bil så bør helst være en rundttur der vi kommer tilbake til bilen. Har Noen en anbefaling til en fin tur? Setter utrolig pris på alle forslag:) Takker på forhånd:)
 9. Da var diverse retter testet ut. Alt smakte helt fantastisk. Tar noe lengre tid om det ikke står på kok. Vi var heldige og fant et digert dødt tre som var nokså tørt. Det ble brukt til bål så vi fikk hele tiden hatt middager på kok. Det er vertfall slutt på real:) Nå blir det å ta me noe kjøtt og tilbehør til neste tur i.o.m at jeg hadde veldig lett sekk og plass til noen ekstra kilo:) Tusen takk for masse kjekke tips her. Skal nok invistere i en vakumpakker og forhåndslage noen snaddre middager jeg kan kose meg litt ekstra med en dag og 2:)
 10. Kjekt å få feedback fra folk med så god erfaring:) Skal prøve meg på å tørke kjøttdeig og annet kjøtt i stekeovn til sommerturen. Hørt at det ikke er noen trylleformel:) Jeg kokte opp vann i kveld. satt gryta vekk fra platen, tilsatt amerikansk gryterett, la på lokk og pakket godt inn i ull. Lot dette stå i 50min så var det rimeligt bra og fortsatt helt varmt.
 11. masse gode tips her:D Ser ut som dette skal gå fint så lenge jeg får isolert retten godt slik at varmen holder seg Skal sjekke ut pot cosy på youtube;) Tessatroll, Dette er for å teste om det kan være noe å ta på en lengre tur i sommer. Hadde vert flott me jegergryte og potetmos i skauen:) Er ikke veldig begeistret for Real sin turmat så vil prøve noe nytt:) Igjen folkens, takk for masse gode tips og triks:)
 12. Takker takker:-D skal få testet det både i hjemmet og på tur i helga:) kommer med en tilbakemelding da:)
 13. Du sier noe der:) Enkle er ofte det beste Skal bli testet i dag:)
 14. Hei:) Jeg har handlet inn en del retter fra Toro og diverse som amerikansk gryterett, kyllingryte, meksikansk gryte etc, Jeg skal ut i helga og teste disse. Det står på noen av pakkene at det skal koke i 20min. Dette blir for lenge hvis det ender opp med at jeg skal koke med gass. Er det da muligt og koke opp vann, slå av kokeren og la gryte retten ligge i ca 30-40min og så koke den raskt opp igjen. Vil dette bli et brukende resultat? (samme med ris, pasta etc) Er ikke supergira på å ta med masse gass for at middagen skal koke i 20min. Takker på forhånd for gode innspill:)
 15. Takker for gode innspill Jeg gikk til innkjøp av ringene på jula. Eneste forskjellen var at jeg måtte 2.5 runder rundt i stedet for 1.5. Men nå er det super enkelt å henge opp køya:) litt knuffing for å få den ned igjen om jeg strammer den for mye, men det skal vi kunne leve med:) Så litt på Shug:) fin type:) God underholdning og mye å lære:) tusen takk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.