Gå til innhold
  • Bli medlem

Nyby

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Takk for svar folkens Blir Falketind, vi begynner der... Nå gjelder det å planlegger vårens første tur hvor både samboer og sønn blir bitt av basillen
  2. Vi går for 4 manns telt Så hyggelig skal vi ikke ha det på tur. Noen som har erfaringer med Helsport Falketind telt??
  3. Hei. På tide og få med seg yngstemann på tur i telt. Da det har heller vært labert med telting siste årene håper jeg å få hjelp til valg av telt. Vi kommer til å bruke det vår, sommer og høst. Det bør være et ekstra "rom" til eventuelt baggasje eller matlaging slik som helsport Falketind har.. Vi orker ikke sove kjempe trangt så bør være en 4 manns versjon. Vi kommer ikke til å bruke det mer en maks to netter i slengen. Vi kommer til å holde oss under tregrensa. Og det vil blir brukt maks 6-7 ganger kanskje i året. I hvertfall til samboer og sønn får smaken på friluftslivet slik jeg elsker det. Så vil ikke legge alt for mye penger i det men vil også ha litt komfort... Noen som vet noe om Helsport Falketind? Er tilbud til 3500kr nå ser jeg..
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.