Gå til innhold
  • Bli medlem

Fj_Eric

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. ble ingenting, han ene ville ikke, så derfor ville ikke jeg heller Vi fant ut at vi var litt for uerfarne til å vandre på tur i skogen, ihvertfall på dene tia av året. vi skal kansje finne på noe når snøen kommer
  2. ^fin side, hadde nok aldri funnet den. på siden står det Vi har jo fredag ettermiddag, hele lørdagen, og så og si hele søndagen. Vil du ikke anbefale hele den røde stripa en vei? Vi ser jo etter litt mer enn en dagstur. http://www.breogfjellsport.no/dir/maps/map_browser.php?mapID=8&show_all=summer Jeg får sjekke når solen står opp i morgen, og når den går ned. litt greit å vite hvor mye av dagen man kan bruke. tilslutt kansje et dårlig spørsmål: t/r, vil det si tur - retur? altså frem og tilbake?
  3. Hei Skal på tur nestehelg med hittil 3 andre fra klassen. Skal kjøpe telt, og har blitt anbefalt Fjellräven R/S 3 skule sharp eller noe i den duren (kjøpes ihvertfall på coop sport) En annen kandidat er http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt____41879.aspx Det står 3 manns, men prøver å få tak i enda et telt (låne av en), eller evt at noen sover i "camp" delen eller under presenningstak (blir fort kalt da vil jeg tro) To av oss kan ihvertfall førstehjelp, og begge har gått en del i speidern. Bare oss to som kan kart og kompass. Jeg lurte på om noen hadde en fin rute jeg kunne følge, frafjord er ihvertfall der vi har tenkt å være. Kansje en rute der vi lett har tilgang til rent vann, og helst dekning for mobil (telenor djuice). (husker en mega kul tur der vi overnatta 2 netter, og siste natten ved et stort vann, med gode fiskemuligheter.(i nettopp frafjord)) Fredag ettermiddag til Søndag (helst Søndag mens d enda er litt lyst) Det blir fort mørkt, men jeg tenkte en tur med litt gåing, mosjon og greier . Blir neppe noen gåing i mørket. noen tips? Bør vi ikke ta turen, med tanke på at dette vil være første gang jeg arrangerer en tur uten en erfaren speiderleder? Jeg mener å være godt rustet til turen, men... Det jeg ønsker svar på er egenglig en rute som gir oss alle en fin turopplevelse. Mvh Eric (17 år)
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.