Gå til innhold
  • Bli medlem

H4g3N

Medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av H4g3N

  1. Koselig bilde av matlaging du delte Takk for tips vi tenker vel å bruke det ofte på turer hvor man setter opp teltet på en ny plass hver dag. Det som var genialt med Patagonia var at det fulgte med pulkpose, dermed skal det ta meget kort tid å få satt opp teltet.
  2. Takk, har ikke sett disse videoene. Er litt vanskelig å se hvor stor rommet er i forteltet på Patagonia på filmen, men som folk sier her/sett målene skal det være god plass til matlaging
  3. haha, hvis du har H4g3 i nærheten av Trondheim hadde det vært fint å se det oppslått. Lurer på om det eksempelvis er plass til matlaging i fortelte på Patagonia når man er to personer med to sekker på vinteren?
  4. Hei! Vi er et par som ser etter et vintertelt til ekspedisjoner. Teltet skal brukes på enkelte turer med sekk, mens andre turer med pulk. Har noen ganger også med oss hund. Det står mellom Helsport Patagonia 3 og Fjellheimen x-trem 3 telt. Vi får et Patagoniateltet på outlet for 7000 kroner og Fjellheimen er på tilbud hos XXL til 5000 kroner. Noen som har erfaringer med disse teltene? Fordeler og ulemper? Hvorfor er det så stor prisforskjell på disse teltene original? (10.000 kr for Patagonia og 7000 kr for Fjelmheimen). Ser ut som Fjellheimen har et større og bedre fortelt, men at Patagonia er mer stabilt ved dårlig vær. Står også at det medfølger ekstra stangsett og pulkpose på Patagonia.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.