Gå til innhold
 • Bli medlem

Kaiabaja

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kaiabaja

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vil bare takke for all den hjelpe jeg har fått. Dette forumet er helt unikt! Vil også tipse om sitt DNB MasterCard som noen gang gir gode rabatter hvor man får tilbake betalt den summen (slik jeg når får med å kjøpe Helsport Rago Superlight Lady via XXL med 25%) . Vil legge til at jeg ikke tjener på det jeg skriver nå og som tidligere revisor advare jeg mot kreditkort som ikke betales ned før renten påløper (i hvert fall hvis det er til å kjøpe seg ny sovepose (så sant du ikke er hjemløs)) ...
 2. Ja, det er sant. Bestilte Superlight 4 camp med 25% for noen dager siden og den skal komme på mandag, så da finner jeg nok fort ut om det ikke er posen for meg.
 3. Jeg tror jeg lander på Helsport Rago Superlight Lady. XXL har åpent kjøp, så hvis posen ikke er hva jeg ser for meg kan jeg alltids returnere den.
 4. Aha, det hørtes genialt ut. Sover selv urolig, så prøvde å sammenligne målene på helsport sin vs WM, men jeg finner ingen mål. Når jeg ser på bilde synes jeg den ser veldig smal ut i beina... [Hidden Content]
 5. Wow! Det der var delvis til stor hjelp. Ser at WM Versalite nok er i varmeste laget, så av WM kanskje Ultralite noe som vil passe mitt behov bedre. Blir det kaldt har jeg jo uansett med ull. Høres genialt ut at man kan regulere varmen, men usikker på om jeg skjønner hva du mener. Er det snakk om åpninger eller er posen fortsatt tett? Ellers synes jeg bare av å se på bilde av Helsport Rago Superlight ser bra ut.
 6. Det var utsolgt, så slapp heldigvis å ta den med i beregningen. Fått noen gode tips om soveposer som bestilles fra utlandet, men det kjenner jeg blir for "komplisert" for meg. Så nå står det egentlig mellom Rago Superlight Lady, hvor jeg får avslag på 25% (går ut i dag) havner da på 3670, - eller Western Mountaineering med rabattkoden på 25% som er over 6000.
 7. Heldigvis for meg var denne utsolgt, så den eliminert seg selv.
 8. Har sett etter ny 3-sesongspose i snart to år, var mye lettere å velge nytt telt. Her er det så mange gode valg, at jeg sliter med å ta et valg. Skal sies at de første årene brukt jeg på å innse at en lett pose koster. Ja, jeg fikk den for 3670, ser at den ikke er så ofte på tilbud eller så mye billigere, så synes ikke det er så dårlig. Kom akkurat inn fra en liten dagstur på fjellet, noe som minnet meg på at varme også er viktig for meg.
 9. Off, nå ble det vanskelig. Hadde egentlig bestemt meg for å gå for Helsport Rago Superlight Lady, men nå frister det litt med Rolls Royce. Er vel en poste som bør vare LENGE, er jo sykt mye penger for en pose. Setter press på antall netter jeg må sove ute til den prisen.
 10. Tusen takk for utfyllende svar. Må ærlig innrømme at jeg synes det er vanskelig å velge, fått så mange gode tips om soveposer. Akkurat nå tror jeg at jeg kommer til å gå for Rago Superlight Lady. Jeg får den for 3670 hos xxl, gjennom DnB sitt Mastercard. Også innbiler jeg meg at det er en fordel å ha en sovepose som ikke er unødvendig lang med tanke på varmetap og den er bare 175 cm vs 180. Vet egentlig ikke om det har så mye å si....
 11. Sett på de du anbefaler, og jeg synes at Rago Superlight Lady er veldig aktuell. Hva tror du om den i forhold til WM?
 12. Hei. Den har jeg ikke hørt om før, så skal undersøke hva slags pose det er,men savner du ikke at posen går over hodet? Hastverk har jeg, har sett etter ny 3-sesongs alt for lenge, uten å klare å finne den rette eller våge å kjøpe. Så kom jeg på fjellforum, som hjelp meg forrige gang jeg kjøpte pose.
 13. Tusen takk for utfyllende svar. Jeg skal sjekke ut de posene du nevnte. Jeg har en sommerposen og en vinterpose fra før, så det er ikke så viktig at den tåler f. eks minus 11 (hvis jeg ikke skal se bort fra at vinterposen er mye tyngre....)
 14. Oj, tusen takk for tipset. Hadde egentlig tenkt å gå for Western Mountaineering Ulralite, men her kommer jeg unna med "bare" 4400 så da er jeg nok tilbake på Mammut sin.
 15. Tusen takk for at du tok deg tid. Fantastisk oversikt du lagde. Jeg fant rabatt koden du snakket om, så av de du foreslår er det litt fristende å slå til å kjøpe Western Mountainering Ulralite 6.0.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.