Gå til innhold
  • Bli medlem

Hangman

Aktiv medlem
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hangman

  1. Endelig fikk jeg Fatmaten i posten forrige helg og det bar rett ut med hele familien. Totalt har jeg 240 liter/60 kg kapasitet så nå er det bare far som trenger å slite. Jeg trives med det og det gjør jammen meg resten av familien også... ;-)

    Veldig imponert over hvor bra dette fungerte, selv på kuperte og røffe stier. Så lenge terrenget tillater det kommer sekk til å ligge på hylla fra nå.

    IMG_1081.JPG

    IMG_1088.JPG

    • Liker 3
  2. Jeg er 2 x ryggoperert og trodde teltlivet mitt var over, men etter å ha oppdaget hengekøye har jeg hatt flere døgn i felt det siste året enn de forrige 10 til sammen. Jeg våkner helt smertefri etter en natt i hengekøye, det skjer ikke hjemme i tempurmadrassen...

    Selv sverger jeg til en såkalt bridge hammock fra Warbonnet. Den kan kjøpes fra USA eller fra buschcraftbutikken.dk i Danmark. Videoen nedenfor er fra et par turer siden i Østmarka. Her ser du bl.a. "sokken" noen nevner ovenfor. Den blokkerer elegant vinden. Søk gjerne etter "Vi som trives i hengekøye" på facebook. I februar arrangerer vi Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka. Alle er velkommen! :-) ser du bl.a.

     

    • Liker 2
  3. Se https://www.facebook.com/groups/1511280219193804/ for mange forskjellige varianter, både av hengekøyer og under-/ overisolasjon. Selv har jeg brukt alt av ovennevnte, men sverger til under- og topquilt. Det er fullstendig overlegent når det gjelder brukervennlighet og komfort. Sovepose bruker jeg bare hvis jeg må (veldig kaldt). Men alt utstyret koster mye penger, det viktigste er tross alt å komme seg ut. Funker det for deg så er det godt nok!

    Bli gjerne med på Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka i februar :-)

    • Liker 2
  4. På https://www.facebook.com/groups/1511280219193804/ finner dere mye info om forskjellige hengekøyer. Selv bruker jeg en Warbonnet Ridgerunner med både Under- og Topquilt. Brukte tidligere Exped Downmat 9 LW som funker veldig bra, men underquilt er helt overlegent i praktisk bruk. Samme med topquilt, skal aldri bruke sovepose igjen hvis jeg ikke må.

    Vi arrangerer Frozen Butt Hang 2017 i Finnemarka i februar, dersom noen er interesserte :-) Se fb for mer info.

  5. Jeg har nettopp kjøpt en Hennessy Deluxe Explorer Asym Zip og må si jeg er veldig imponert! Får fint plass til min Exped Downmat 9 LM og da er det varmt og godt, men jeg er veldig spent på hvordan det blir når gradestokken kryper godt under null.

    Jeg har forøvrig opprettet en facebook-gruppe for hengekøyeentusiaster hvor hensikten er å dele erfaring, tips, bilder, etc. Søk etter "Vi som trives i hengekøye" på facebook.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.