Gå til innhold
  • Bli medlem

Scorn

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Scorn

  1. Hvor lang tid bruker man på å gå fra bryggen ved Torfinnsbu til bryggen ved Gjendebu? I normalt tempo med litt pauser. Lurer på om det er realistsisk å rekke båten til Gjendesheim fra Gjendebu kl 1625 om man starter turen fra bryggen ved Torfinnsbu når man kommer med båten fra Bygdin som setter deg i land ca kl 0950. Ca. 6 timer og 30 minutter holder vel?
  2. Hei, Samboeren og jeg vurderer en "enkel" tre dagers tur i Jotunheimen i sommer. Foreløpelig plan ser slik ut: Dag 1: Kjøre til Bygdin Fjellhotell. Parkere bil Bygdin Fjellhotell. Topptur Synshorn (http://www.ut.no/sted/5.153241/) Overnatte Bygdin Fjellhotell. Dag 2: Båt fra Bygdin til Eisbugarden kl. 0915. Fremme Eidsbugarden kl. 1100. Lunch Eidsbugarden. Båt til Torfinnsbu kl. 1240. Fremme Torfinnsbu kl. 1340. Gå til Gjendesheim via Svartdalen (http://www.ut.no/tur/2.8397/) Fremme Gjendesheim? Overnatte Gjendesheim. Dag 3: Alt 1: Båt fra Gjendesheim til Gjendem. Alt 2: Båt fra Gjendesheim til Memburubu. Gå Besseggen fra Memburubu til Gjendem (http://www.ut.no/tur/2.12453/ Buss til Bygdin hvor bilen står parkert. -- Er dette en realistisk plan? Tenker da mest på om vi kommer frem til Gjendesheim før sent på kvelden på dag 2. Vil ikke stresse. Trenger man sovepose til denne turen eller holder det med lakenpose? Er det trygt (ingen verdisaker osv i bilen) å la bilen stå på Bygdin? Trenger man ta med noe mat? Bortsett fra litt niste og andre småting? Av drikke, holder det med en vannflaske som man fyller på ved behov? Hvor ofte går det buss fra Gjendem til Bygdin?
  3. Hva smører man slike sko med? Ødelegger f.eks minkolje pusteegenskapene til goretexen?
  4. Det er akkurat som er poenget mitt også - at jeg liker lage ripene mine selv. Ikke at et nytt produkt jeg har kjøpt allerede har riper. Det kan også si noe om kvaliteten på resten av produktet også.
  5. Jeg kjøpte meg et par Alfa Walk King Advance fra en norsk nettbutikk her om dagen. Se vedlagte bilder og de områdene markert med rødt. Er det OK med slike riper, merker og lignende på et helt nytt par med sko?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.