Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellrosa

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Fjellrosa

  1. Takk for tips!☺ Vi får se hva vi finner på nå til helgen. Multebær eller ei, tur blir d uansett ☺
  2. Hei alle! Takk for svar! Supert med respons . Underlaget var en downmat exped 7 tror jeg (litt usikker på typen d.e.), og jeg brukte ull. Sjekker ut den soveposen jeg .
  3. Hei. Noen som vet et fint sted å ta med barn på moltetur? Bor I Akershus men kan godt kjøre litt og overnatte I telt. Trenger ikke plukke i bøttevis, men vil gjerne finne litt, slik at ungene får erfaring med molteplukking. Om det ikke er for sent på året da? Plukket alltid molter som barn selv, men bodde ved kysten og plukket molter I juli.
  4. Hei. Takk for svar! Håpet å finne en som ikke var særlig mye tyngre enn Compact (1700 g) og likevel litt varmere, og helst ikke mye dyrere (1500 kr). Men vil kanskje hjelpe med lakenposer I tillegg. Det har jeg ikke, så burde kanskje prøve d først.
  5. Hei. Jeg sov i telt i Grimsdalen forrige helg og da ble Ajungilak Mammut Compact 3-sesongs soveposen for kald for meg. Vedgår at jeg fryser lett, for mannen min og barna på hhv 6, 9 og 13 frøys ikke. Vil bli glad for tips om relativt lett 3-sesongs sovepose helst til under 1500 kr.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.