Gå til innhold

Ragnhild

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Hadde bestemt med for et sett av adrenaline/rush og hadde vel tenkt noe sånt som "mon tru om jeg ikke kan få finansiert det innen våren". Dagen i dag starta grå og regnfylt, orka ikke være inne med ungene hele dagen, så hvorfor ikke ta en tur til Kristiansand?, tenkte jeg. Poden skulle likevel ha en perm og innesko til barnehagen. Som tenkt, så gjort, vi busser av gårde. Et tips i en skobutikk gjør at jeg rusler innom sportbutikkene som dukker opp på vegen for å se om det fins noen egna barnehagesko. Intersport har lang trapp ned til avdeliga med sko, og -joda- jeg har jo terrengvogna så vi kan vel gidde å ta oss bryet med å buksere oss ned. Og hva er det jeg ser rett nedfor trappa? 1/2 pris, står det, og hva henger på stative? Lowe Alpine. Næmmen, det er vel ikke? Jepp!! Damejakker, bukser, mange farger, alle størrelser, det blir ikke annonsert før på mandag! Førstesortering, han hadde fått tak i et lite restlager av adrenaline. Og lønningsdag for et par dager siden! Jippi! Betalte 1400 kr for jakke og bukse. Var ikke det flaks, kanskje? (Og jeg som trudde jeg ikke fikk ta i Lowe-Alpine-tøy i Kr. sand i det hele tatt!)
  2. Takk for svar! Helly Tech er altså ikke aktuelt. (Var litt skeptisk i utgangspunktet, siden de rådyre parkdressene deres ikke holder ungene tørre like lenge som de til halve prisen!) Rushtøyet til Lowe Alpin ser jo veldig interesant ut, men ikke noe en får tak i "over alt". Prisen omtrent som Helly Tech, ser det ut til. Har allerede oppdaga sydvestens velsignelser, så kan tenke meg regnhatt er minst like bra! Kommer nok til å ta en titt på Stormberg sitt også, men kjenner jeg er skeptisk til kvaliteten - det jeg har sett av Stormberg før, er så billig at det nesten er for godt til å være sant! (Windstopperfleece til 500 kr?!) Tar gjerne i mot mer tips og synsing, sjøl om det så langt har vært til god hjelp!
  3. Hei, Jeg trenger litt råd fra erfarne turfolk. Hadde ei Gore-Tex-jakke fra Norrøna i mangfoldige år. Var fornøyd med den fordi den hadde god hette og fordi den holdt ruskeregnet bra ute i alle fall de først åra. Men var sjeleglad for å kaste den da det var helt klart at den var utslitt. (Etter 8 år?) Erfaringa mi var rett og slett at jeg ikke liker å bruke Gore-Tex. Så nå har jeg mitt gode, gamle uslitelige, knallrøde PVC-regntøy fra Helly Hansen til å bruke i vått vær. Men om jeg er aldri så glad i det, så har det absolutt sine begrensninger. Tungt og omfangsrikt å pakke, og klamt hvis man går strevsomt. Jeg trenger derfor veldig regntøy som jeg kan supplere med. Det må være lett å bære med seg i en sekk, enten det er snakk om "Backpacking", eller hytte-til-hyttetur i fjellet i sommerhalvåret. Men det må også virke bra når det regner! Jeg er ikke av den kraftig svettende typen, kan godt gå en ganske rask og lang tur i lett terreng med det gamle regntøyet mitt uten at det plager meg. Så det må ikke være superpustende - viktigere at det tåler øs pøs. Helly Hanen har jo noe som ser bra ut på papiret "Packable Jacket" eller "Traverse jacket" i 3-lags Helly Tech. Er det noen som har erfaringer med dette? Det koster jo så pass mye at jeg vil helst få det jeg trur jeg betaler for.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.