Gå til innhold
  • Bli medlem

per57

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av per57

  1. Jeg bruker ullklær under både Gore Tex og Dermizak klærne, dermed blir jeg aldri kald og våt. Det finnes IKKE noe som er bedre en ull, jeg har bla ullklær som laget av lammeull, kanskje mye av problemen som jeg lesr om her handler om feil plagg innom jakkene?
  2. Glorete?? Når blei sort glorete?
  3. Merkelig at det skal være så stor forskjell hva folk mener om produktene? Dermizak fungerer mye bedre enn Gore Tex for meg, puster bedre, bedre bevegelighet, Hvorfor betale 4500 kr for Gore Tex når det finnes bedre altrnativ til under 3000? Dessuten vinner Dermizak alle tester som jeg har sett. Perr
  4. Gore tex og dermizak er helt forskjellig og kan ikke beskrives under ett. Selv om ingen av teknikkene er helt optimale,er det det besge vi har i dag. Har begge typer og er godt fornøyd,dermizak fungerer bedre en Goretex. fungerer selv om det er skittent og trenger sjeldnere impregnering.Dermizak er dessuten mye billigere,selv om begge deler er altfor dyrt. Merkelig at det ikke finnes konkuranse på pris! At reklame og media har hauset opp Goretex navnet og dermed prisen er det nok ikke tvil om. Det er vel ingen grunn til at et sånt plagg ikke burde kostet stort mer en en tusenlapp.Reklamen og medias makt er nok mer innteresang debatt,en hva som er best for hvem.Det finnes ikke bedre plagg for vind,regn og aktivt uteliv en disse plaggene uansett. De solgte ut noen gamle gore tex modeller i en lokal sportsbutikk med 50 % rabatt, uten å tape penger!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.