Gå til innhold
  • Bli medlem

Helenerr

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Helenerr

  1. Hei, gikk akkurat Lemoshoruten opp Kilimanjaro (var på Uhuru Peak 6. september), flott rute. 6 eller 7 netter gir god tid til akklimatisering, og utsikten på alle deler av turen er fantastisk! Du går jo da vestfra, og rundt nesten hele fjellet før summit-day. OG det er lite folk på denne ruten! Vi møtte ingen før på den tredje dagen faktisk. Vi benyttet MEM Tours i Moshi (hold deg unna Arusha - dyrt), og var veldig fornøyde. Bruk heller et par dager ekstra enn å risikere ikke å komme til toppen... Machame er også et godt alternativ.
  2. He he, godt poeng. Jeg ønsker overhodet ikke det - jeg etterlyste egentlig bare litt mer konkret informasjon om selve ruten. Dog uten trappetrinn Uansett en fin tur; neste år tar jeg de små med fra Juvasshutta!
  3. Har gått Besseggen flere ganger, men tror nok deler av dette partiet er like smalt. Dessuten blir det annerledes med to små barn og tåke. Men likevel hadde vi en fantastisk tur:) Jeg bare etterlyser mer informasjon fra Turistforeningen!
  4. Vi fikk tett tåke akkurat på eggen der Piggbreen kommer på høyre side, og det er da ganske smalt der?
  5. Gikk opp Galdhøpiggen fra Spiterstulen med mine to nieser på 6 og 8 år i går. Maken til motiverte barn skal man lete lenge etter! Men én ting må jeg påpeke: undrer meg over at Turistforeningen kategoriserer dette som en "lett og familievennlig tur". Jeg går mye i fjellet, og synes jo at betegnelsen "lett" for øvrig er ok. Men "lett OG familievennlig" er i mine øyne rimelig misvisende. For det er faktisk ikke lett for en 6-åring å holde motivasjonen oppe i den uendelige steinrøysa, samtidig som at det ikke nødvendigvis er lett for de voksne å holde tak i barna over de skarpeste eggene, uten å være tildels bekymret. Jeg savner bedre beskrivelse av rutene fra Turistforeningen, kanskje det bare er jeg som ikke har funnet de?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.