Gå til innhold
  • Bli medlem

nybegynneren

Passivt medlem
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

6 Neutral

Nylige profilbesøk

660 profilvisninger
  1. Tusen takk for alle innspill her. Ser at jeg har veldig mye å lære, men det visste jeg allerede så har fortsatt troen på at det er mulig. Tenker jeg kommer til å gjøre litt mer research og ta noen testturer for å lære mer. Jeg tror mitt største problem kommer til å bli logistikken rundt det å planlegge og sette opp leir, siden jeg har 0 erfaring med dette. Har for eksempel aldri laget mat ute i naturen før, og har bare satt opp telt et par ganger. (er det forresten lov å sette opp telt hvor som helst?)
  2. Motivasjonen min er å komme meg bort fra en trist og kjedelig hverdag og prøve noe nytt. Det har absolutt ingenting å gjøre med selv-promotering i sosiale media. Jeg innrømmer at jeg har minimalt med kunnskap om å leve og gå i villmarken, men er villig til å lære.
  3. Takk for tips. Forslag til vidre lesning som en slags begynner guide? Jeg har for eksempel ingen peiling på hva man bør ta med seg, spise, hvor man overnatter, hvilke veier man går på osv.
  4. Hvor vanskelig er dette? Dere kommer antagelig til å le av meg, men håper å få noen seriøse svar. Litt om meg selv: Jeg er I slutten av 20 årene, I rimelig bra form, ikke overvektig og løper 40-50 km i uka. Har minimal erfaring med å overnatte i naturen eller gå lange turer, dvs en typisk "byperson" Hvor lang tid vil det ta? hvor mye planlegging kreves? hvor stort budsjett? Håper noen kan gi meg noen tips om hvordan jeg kommer i gang.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.