Gå til innhold
  • Bli medlem

mikalnau

Aktiv medlem
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av mikalnau

  1. Exped Orion III får du nå til 5700kr på Outnorth. Riktig nok ikke forventet på lager før i juni da.
  2. Har du sett på Exped Orion? Dette finnes både som 2- og 3-manns, men er nok i øvre vektsjikt. Samtidig har jeg inntrykk av at det er svært romslig. Jeg har lenge sett etter et telt med mange av de egenskapene du beskriver over, og endte opp med å bestille dette. Har ikke fått det enda, så kan ikke bidra med noen egne erfaringer.
  3. Hei! Jeg skal kjøpe meg ny storsekk, og det står i utgangspunktet mellom Arcteryx Altra 75 eller 85. Jeg oppdaget imidlertid at Fjellsport opererer med vekt på henholdsvis 2380 og 2930 g. Jeg synes 550g forskjell høres veldig mye ut. Hvis dette stemmer blir det nok mindre aktuelt å gå for 85 L. Oslo Sportslager opererer på sin side med en vekt på 2400 og 2670 g, og dette høres mer sannsynlig ut. Er det noen som har disse sekkene, og kan verifisere vekten? En annen ting jeg lurer på er hva LT og AR betyr. Jeg ser 75-literen heter LT, mens 85-literen heter AR. Til slutt sniker jeg også inn at jeg har sett på Osprey Xenith 75 og 88. Er det noen som har noen tungtveiende argumenter for å velge Xenith fremfor Altra, rent bortsett fra prisen? Takker for svar!
  4. Hehe, da må jeg nesten bare legge meg flat. I hodet mitt var det opplagt at white gas var gass
  5. Jeg skrev vel strengt tatt kan/bør. Bensin er ikke nevnt på hjemmesiden, men i reklamefilmen sier de «...it works best when the stove is run on LP-gas or white gas». Jeg tolker det som at den fungerer suboptimalt med bensin. "It works with canister gas, white gas, and kerosene. No other fuel is compatible." Med mindre kerosene betyr bensin er det naturlig for meg å tolke det som at den ikke kan brukes med bensin. Dette gir mening. Jeg antar det er av samme grunn Primus anbefaler å bruke gass.
  6. Hei! Primus har nå kommet med en lyddemper til Omnilite TI: http://www.primus.eu/omnilitetisilencer Er det forresten noen vet hvorfor lyddemperen ikke kan/bør brukes med bensin? Noen som likevel har prøvd med bensin? På hjemmesiden til Primus står det: "The silencer is not suitable when burning diesel, kerosene/paraffin or aviation fuel." På hjemmesiden til Quietstove står det: "It works with canister gas, white gas, and kerosene. No other fuel is compatible."
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.