Gå til innhold

kpa

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Takk för svarene. Det höres at der er mer snö en vi antog og langtidsvaervarsel viser at det skal varme. Vi må vurdere en gang til..
  2. Jeg undrer om hvordan er forhold på stiene i Lyseforden området just nå? Er det ennå snö eller is? Hur er det med vannmengde? Og hvis dere har noe turforslag, jeg vil gjerne höre. Beklager skrivefeile..
  3. Hei! Takk för svarene! Vi har nå tenkt at det skulle vaere disse alternativene og beslut skall göres just före resan når vi har hört den siste snöinformasjonen: 1. Gjende-området 2.Rondane 3. Grimsdalen-Dørålen-Bjørnhollia/Alvdal Vestfjell 4.Utladalen-Krossbu-området 5. Femund (vest eller ost) Jeg antar at i lavere deler av Utladaen finns då ikke mye snö, men hvor er det med Vetle Utladalen, tror ni at det er vanskelig at gå til fots? Når åpnes vegen 55? Er den åpen i hver fall fra Lom til Bövertun? Hvor er det med vegen 51, er den hela vegen då åpen? Femund område er helt okänd för meg? Hva tenker ni, er der sansynelig der vil ikke vare problem med snö? Er der noe "must see" plasser eller ruter, som ni rekommenderer? Takk igjen!
  4. En scoutgruppe fra Finland ville ha fjelltur (4-6 dager) til fots i begynnelsen av Juni. Man ville gjerne dra til Jotunheimen rundt Gjende, men der finns kanskje för mye snö? Hvor er det med Rondane, Hardangervidda eller noe andre höyfjellområdene i Sör Norge? Vi ville gjerne få tipser om områdene og rutene der det finns fine utsikten og ikke för mye snö. Takk på förhand!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.