Gå til innhold
  • Bli medlem

BjornV

Aktiv medlem
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om BjornV

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Heheh ja den siste der så jo fantastisk ut, men det blir nok litt skudd over mål. Hadde ønsket å finne noe bedre enn de forbanna luftmadrassene.
  2. I år har vi lyst til å ligge litt bedre i teltet, og har derfor lyst til å investere i feltsenger for 2 voksne og 2 småbarn. Men synes det er litt vanskelig å se hvilke modeller som gir maks komfort ift størrelse i nedpakket tilstand. Noen tips? http://www.campingworld.co.uk/en/Camp-Beds/c-51.aspx https://www.xxl.no/mackenzie-alu-camping-cots-feltseng/p/1059937_1_style
  3. I den ene grønne uka jeg hadde i sjøforsvaret, så var det en smart sjel som hadde en form for primer gel på tube, som alternativ til rødsprit. Det virket som om den var mye bedre, men jeg har ikke noe grunnlag for å uttale meg bombastisk.
  4. Hehe, jeg må med skam innrømme at hotell har vært nevnt hvis været blir for ille. Men har faktisk funnet frem en god presenning. Hvordan gjør jeg best nytte av den da, i tilfelle?
  5. I helgen blir det kanskje første teltovernatting, det blir i tilfelle med lånt telt og sånn Greit å få testet litt uten å bruke alt for mye. Fant en okei link i en annen tråd her: http://forbruker.no/pengenedine/pristester/article1372863.ece
  6. According to regulations, norwegian search dogs in duty are excempt from the regulations when it comes to quarantine. http://www.sleddog.no/files/%7B8E5A53DD-0379-452F-BC9D-F7F47786D9AB%7D.doc Dunno if they have found some clause for foreign dogs coming here. After all, Norway is so lucky that we very seldom require assistance from other countries for this kind of tasks.
  7. Mm, de likte jeg veldig godt husker jeg. Ser at man får kjøpt det på nettet, er det fabrikknytt, eller er det brukt fra forsvaret det er snakk om da?
  8. Er denne turen et like bra forslag i august, eller er det noen andre i nærheten av Bergen (har bil) som er finere?
  9. Hehe, jeg begynte posten svart i sinnet over hvor mye penger som kom til å gå, men jeg ble litt lettet når jeg fant ut at det faktisk var litt å finne i skapene. Har akkurat kjøpt meg leilighet, så jeg må være vanvittig forsiktig med pengene fremover, og er derfor opptatt av å unngå dyre bomkjøp. Har etterhvert funnet et par andre tråder på forumet som det sto mye fornuftig i, veldig bra site det her!
  10. BjornV

    Regnbukser

    Hehehe, må bare humre litt av måten dere skriver på
  11. Yes, mitt første innlegg her, prøvd å søke litt , men har ikke funnet noe helt tilsvarende som det jeg skal spørre om. Jeg har lenge vært fascinert av friluftsliv, men det har blitt mest sjøliv på meg. Har vært i forferdelig dårlig form, men driver for tiden og trimmer, og merker god fremgang. Skal ha ferie i slutten av juli-august, og ser at jeg nå har to muligheter: Enten kan jeg brenne noen tusenlapper på en lavbudsjetts sydentur, eller så kan jeg investere pengene i en del utstyr som kan gi meg gode opplevelser over lang tid. Men jeg mangler omtrent alt, og må derfor kompromisse en del. For å komme til saken, så er spørsmålet mitt som følger: Har folk tips til prisøkonomisk utstyr som er brukbart? Skjønner at jeg ikke kan forvente all verden, men jeg har heller ikke all verden å bruke. Hva har jeg? Ikke all verden: Undertøyssett i kunst-tekstil. Har fungert greit for seiling, så lenge forholdene har vært moderate. Lett Berghaus regntøysett. Fant akkurat marsjstøvlene fra militæret, tenkte jeg skulle se om de fremdeles var brukbare. Har gode ullgensere, og tynnere lammeullsgensere. Har ullstilongs. Fleecejakker. Muligens ikke passende for å traske. Har en ryggsekk som muligens kan brukes, må teste. (Hmm, hadde kanskje mer enn jeg trodde?) Det jeg mangler: Ytterbukse Ytterjakke Sovepose Telt Utstyr for matlaging Lommekniv / kniv Muligens sko / støvler Noe jeg ikke tenker på? Så har noen tips, så blir jeg veldig takknemlig. Jeg kommer ikke til å legge ut på noen store ekspedisjoner uten erfaring, blir vel rolige todagersturer kan jeg tenke meg, før jeg er mer trygg.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.