Gå til innhold
 • Bli medlem

BjornV

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om BjornV

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Heheh ja den siste der så jo fantastisk ut, men det blir nok litt skudd over mål. Hadde ønsket å finne noe bedre enn de forbanna luftmadrassene.
 2. I år har vi lyst til å ligge litt bedre i teltet, og har derfor lyst til å investere i feltsenger for 2 voksne og 2 småbarn. Men synes det er litt vanskelig å se hvilke modeller som gir maks komfort ift størrelse i nedpakket tilstand. Noen tips? [Hidden Content] [Hidden Content]
 3. I den ene grønne uka jeg hadde i sjøforsvaret, så var det en smart sjel som hadde en form for primer gel på tube, som alternativ til rødsprit. Det virket som om den var mye bedre, men jeg har ikke noe grunnlag for å uttale meg bombastisk.
 4. Hehe, jeg må med skam innrømme at hotell har vært nevnt hvis været blir for ille. Men har faktisk funnet frem en god presenning. Hvordan gjør jeg best nytte av den da, i tilfelle?
 5. I helgen blir det kanskje første teltovernatting, det blir i tilfelle med lånt telt og sånn Greit å få testet litt uten å bruke alt for mye. Fant en okei link i en annen tråd her: [Hidden Content]
 6. According to regulations, norwegian search dogs in duty are excempt from the regulations when it comes to quarantine. [Hidden Content] Dunno if they have found some clause for foreign dogs coming here. After all, Norway is so lucky that we very seldom require assistance from other countries for this kind of tasks.
 7. Mm, de likte jeg veldig godt husker jeg. Ser at man får kjøpt det på nettet, er det fabrikknytt, eller er det brukt fra forsvaret det er snakk om da?
 8. Er denne turen et like bra forslag i august, eller er det noen andre i nærheten av Bergen (har bil) som er finere?
 9. Hehe, jeg begynte posten svart i sinnet over hvor mye penger som kom til å gå, men jeg ble litt lettet når jeg fant ut at det faktisk var litt å finne i skapene. Har akkurat kjøpt meg leilighet, så jeg må være vanvittig forsiktig med pengene fremover, og er derfor opptatt av å unngå dyre bomkjøp. Har etterhvert funnet et par andre tråder på forumet som det sto mye fornuftig i, veldig bra site det her!
 10. BjornV

  Regnbukser

  Hehehe, må bare humre litt av måten dere skriver på
 11. Yes, mitt første innlegg her, prøvd å søke litt , men har ikke funnet noe helt tilsvarende som det jeg skal spørre om. Jeg har lenge vært fascinert av friluftsliv, men det har blitt mest sjøliv på meg. Har vært i forferdelig dårlig form, men driver for tiden og trimmer, og merker god fremgang. Skal ha ferie i slutten av juli-august, og ser at jeg nå har to muligheter: Enten kan jeg brenne noen tusenlapper på en lavbudsjetts sydentur, eller så kan jeg investere pengene i en del utstyr som kan gi meg gode opplevelser over lang tid. Men jeg mangler omtrent alt, og må derfor komprom
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.