Gå til innhold

bopsahl

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei friluftere! Jeg trenger noen tips fra dere ekspertene. Jeg er mye ute hele året, men som regel på nedoverski på fjellet når vinteren kommer. Denne vinteren derimot, har jeg lyst til å teste roen i Nordmarka. I en perfekt verden kunne jeg tenke meg å slippe langrennsski og isbor, men å ligge et par dager ved et råk jeg kan bruke stanga, som i tillegg ikke er altfor folksomt av birkengjengen. Finnes det en mulighet for å kunne gjøre det så enkelt i Nordmarka nå? Typ rundt Øyungen kanskje? Truger vurderes, men er det noe fisk å få uten bor? Alle tips mottas med bålvarm takk, av en vinteramatør!
 2. Hjertelig takk for en mengde bra tips! Da er det bare å glede seg til stang og bål igjen God tur alle sammen!
 3. Tusen takk for gode tips. Da blir det å ta med seg en del salt og håpe på mer nybegynnerflaks. Skitt fiske folkens
 4. Bra innspill, men jeg har ikke samvittighet til å fiske mer enn det jeg trenger. Men å gå flere dager uten fisk (som er vanlig for en grønnskolling) er litt kjipt det også, om man plutselig har fiskelykke en av dagene. Som jeg har ca. 3 ganger i året, rundt regnet Fin blogg!
 5. Jeg har hørt om å legge den i ei myr, eller å henge den opp slik at en hinne danner seg som fluer ikke kommer gjennom. Men hvor lenge kan den henge med hinne? Er ikke så glad i myrlandskap Skulle gjerne sluppet å drasse på salt.
 6. Hei, her kommer et spørsmål fra nyfrelst fisker: Jeg kan ha flaks å få for mye fisk enkelte dager, og ingen lykke dagen(e) etter. Hvordan konserverer/oppbevarer jeg fisken slik at jeg kan bruke den over flere dager? Slik det er nå går de rett på bålet, og det er synd å stoppe fisket når man koser seg og får fler napp enn man strengt tatt trenger for middagen. Hilsen rookie
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.