Gå til innhold
 • Bli medlem

enot

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. enot

  Randoneesko

  Hei lager en ny tråd på dette..da sikkert noen som lurer på det samme. Endelig landet på randoneeski. Kjøpte meg str 25 i randonesko..( dynafit tlt6)...Jeg bruker normalt 36 i vanlige sko...men 25 tilsvarer jo nesten 39.5. Følte alle størrlesene under ble for små..kjente tåa veldig bordi tuppen. Er det noen erfarne her som kan svare meg på om det er veldig dumt av meg å gå for så såtre sko. Jeg får gnagsår bare av å SE på trange sko..
 2. Gikk for dynafit..greit å ha noe lett når man er fersk:) Jeg endte opp med 25 i str på sko...normalt er jeg en 36 i vanslige sko. Synes de var så sykt små i str...Er det lite lurt av meg å kjøpe så store skisko??...på de under kjente jeg tuppen på stortåa, og jeg var redd det luktet gnagsår... ( sorry lang tråd)
 3. Jeg fikk bytte om jeg ville, men de i butikken sa at volkl aura + dynafit st bindinger og dynafit sko ikke hørte sammen. så nå ble jeg enda mer forvirret..
 4. Takk for alle hjelpsomme svar!
 5. 2015..de grønne...Fillesak, jeg vet ..men, de volkl skia er jo mer frikjøringsski..og jeg kommer mest sansynlig ikke til å dra på de lengste toppturene, men kjøpre en del pudder..
 6. Tenkte på volkl aura..eller bare å ta de dyanfit manaslu:D skjønner jo at det er ytelsen som er viktig, men synes ikke de har fått det til helt på designet. Kan fort bli Veldig "80-90" talls om 2 år. Volkl aura vs. manaslu?
 7. Må innrømme at jeg synes volkl skiene var kulest i design..likte egentlig ikke så godt designet på dynafiten...noen som vet hva som er best av de to? ( jeg kan jo alltids bytte;) )
 8. Hei:) Da endte jeg opp med dette: dynafit manaslu women ski, dynafit tlt6 sko, tlt radical bindinger...... Gi meg et lite vink om det høres ut som "katta i sekken" ;D Hvordan er det å kjøre i slalombakker med randoski?
 9. Tusen takk for hjelpsomme svar!: )
 10. Var ikke så lett å finne ski som var så korte...Er det mulig å bruke twin tip ski ( som jeg har fra før) og skifte ut bindingene?...
 11. takk for svar:) Hvor lange ski burde jeg ha? vet ikke helt hva som er regelen her:)
 12. Jeg er jente, er 1.57 og veier 53 kg...noen anbefalinger til toppturski ( både lengde og bredde+ lette ski) + gode randonstøvler ( jeg får veldig fort gnagsår
 13. Mener goggles /skibriller ja...( har bare googlet litt for mye
 14. Hei Er det noen her som er drevne på farger på googlesglass?...Jeg kunne tenkt meg noen sotede glass ( rett og slett fordi jeg synes det ser tøft ut;) )..Jeg bruker polariserte glass når det er sol, men finnes det noen mørke glass som er bra når det er overskyet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.