Gå til innhold
  • Bli medlem

Movy

Passivt medlem
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Movy

  1. Jeg ville brukt Tec7 som det nevnes over. Og så ville jeg tatt med en liten tube av samme på turen. En av de fine tingene med Tec7 er at flatene ikke trenger å være tørre når du limer. Limte en gang filtsålene på et par søkkvåte vadesko som skulle brukes dagen etter. Satt som et skudd i flere sesonger. Tec7 fås i flere farger, også transparent. 

  2. 12 timer siden, Miamaria skrev:

    Hvorfor er det bedre å slippe gassen ut og kaste boksen enn å bruke den opp selv om det tar litt tid?

    Men klarer man å bruke opp all gassen på en vanlig brenner? På slutten er det så dårlig effekt at det bare er å parkere boksen. Kjøpte en brenner med forvarming hvor en kan snu boksen, og det gir bedre utnyttelse. Men hvem drar med seg en nesten tom boks på tur?

  3. Jeg har både primus og soto. Sistnevnte er noe mer krøkkete å tenne. Jeg har  ikke tenkt på at det kan ha med gassen å gjøre, har etterfylt med Biltema gass på Sotoen. Primus har jeg brukt forskjellige på. Prøvde Sotoen nå, må trykke og holde den litt inn før en gnister. Går greit i stuetemperatur, men knotet i minus.....

  4. Her i Troms har jeg de siste årene hørt gjøken ut i juli ..... Vi har jo hatt et par veldig sene vårer, men gjøken kommer vel tilbake til samme tid hvert år. Mener å ha hørt at hovedverten Heipiplerka kommer stadig tidligere og er ferdig med ruging når gjøken ankommer. Kanskje derfor vi hører koko lengre ut på sommeren??

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.