Gå til innhold
  • Bli medlem

Nordeggen

Passivt medlem
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nordeggen

  1. Som tidligere nevnt har jeg ingen erfaring med fisking, men anskaffet meg nettopp en «Speedmaster BX 270 ML 7-21g, Stradic 2500» etter tips her på forumet.

    Trenger nå noen kroker/flue/sluk (hva nå det heter?), måle er fjellørret.

    Hva bruker dere til agn?

     

    Kom gjerne med andre tips og hint som dere tror jeg vil trenge. Som sagt, jeg er blank og får trolig aldri napp, men det er lov og håpe.

  2. Takk for alle tilbakemeldingene, endte opp med å bestille en Speedmaster BX 270 ML 7-21g, Stradic 2500 snelle

  3. Jeg har aldri hatt interessen for fisking, men synes nå det muligens kunne vært litt spennende å prøve. Drømmer om lengere turer på fjellet, hvor eneste føde er hva jeg selv kan fange. 

    Så hvilken stang burde jeg kjøpe? Pris er ikke viktig, er mer opptatt av vekt, styrke og at stanga er til å stole på.

     

  4. Du sier at R-verdien er god nok i DownMat 7, da ser jeg ingen grunn til å kjøpe DownMat 9.

    Gå for DownMat 7 og du sparer både vekt og penger. Komforten er den samme.

     

    Har selv DownMat XP 9LW og er fornøyd med den, men synes kanskje den er litt smal, vurderer selv derfor en SynMat 12 LXW.

  5. Takk for gode svar, skal ta en titt på overnevnte bindinger. Mine erfaringer med topptur stammer fra truger og snowboard, noe som er ekstremt slitsomt, spessielt når avstanden frem til fjellet blir ett stykke. Toppturski ferdighetene er for øyeblikket ikke "top notch", men om jeg lærer dette like raskt som snowboard, vil jeg sannsynligvis være en brukbar kjører etter sessongen. Kun pudder blir ofte litt kjedelig, søker ofte smale renner og drop eller tett vegetasjon i lavlandet. Slik jeg har forstått det så er Cho Oyo best egen om jeg trenger å gå langt, mens Denali skien vil gi meg bedre flyt nedover, så her må jeg kanskje prioritere? Har også vurdert å kjøpe skiene noe kortere enn min høyde, da jeg ofte velger lekenhet fremfor fart.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.