Gå til innhold
  • Bli medlem

sondrem

Passivt medlem
  • Innlegg

    3
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral
  1. Det visste jeg ikke - flott tiltak. I fjellheimen blir det vanskeligere å kontakte politi eller myndighetene i området. Garnene står som oftest bare ei natt. Ser jeg denne type miljøkriminalitet tar jeg saken i egne hender.
  2. Da velger jeg å være en garntyv. Kommer jeg over ulovlig garnfiske så brenner jeg garnene på bålet og gjør turen svært utrivelig for vedkomne.
  3. Ser at tråden bærer preg av myter og personlige meninger. 1. Samene skal følge generelle fiskereglene i vassdraget. De har ingen særregler eller rettigheter, bortsett fra at de ikke trenger å løse inn fiskekort i enkelte vassdrag. "Redrifta har ikke garnrett" - Altaposten: http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article342329.ece 2. Tynningfiske med garn er ikke særlig effektivt. Begrensning av gytemuligheter, fang og slipp av stor fisk er eksempler på tiltak som har mye bedre effekt på en overbefolket og småfallen ørretstamme. I et langsiktig perspektiv er tynningfiske meningsløst. Hvis man av ulike grunner likevel ønsker å bedrive tynningfiske, så skal man fiske på fisken som langt under gjennomsnittsstørrelsen (vanligvis 50-100 gram). 3. Slipp ut den største fisken og vassdraget vil regulere seg selv.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.