Gå til innhold

VEGANER

Passivt medlem
  • Innholdsteller

    2
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Er det meningen at banan og eple skal bli helt crispy ved tørking? Syns det tar lang tid, jeg, siden de fortsatt er litt myke.
  2. Skal snart på en hytte-til-hytte-tur i Rondane, og planen er å ta med tørket økologisk vegansk mat. Holder på med å dehydrere alt-i-ett-retter nå. Spørsmålet er, må jeg ha kokemuligheter for å rehydrere maten, eller går det fint med varmt vann? I tilfelle varm vann hvor lang tid må jeg regne med at det tar før jeg kan spise? Noen som ellers kan skrive om erfaringer med egentørket mat på tur, og hva som da er blitt tatt med? Hvordan har dere pakket den tørkede maten? Hva spiser dere den av? Osv. Tips og råd tas mot med takk.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.