Gå til innhold
 • Bli medlem

Lars-Ivar

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hei, da min bergans skogshorn (demizaks) bukse har blitt utslitt er jeg på utskikk etter ny. noe jeg synes er veldig vanskelig da jeg er veldig glad i buksa. prøver og finne en erstatter til denne. buksa har både blitt brukt til vinterturer høst og vår. litt for varm om sommeren. liker godt denne buksa pga den er rommelig. liker ikke for tettsitende bukser. jeg har selv sett på norønna recon og lurer på erfaringer om denne buksa? og tips til annen bukse som kan funke som erstatter?
 2. @tronn tenker både for tur og litt for jobb men ser hva du tenker her, men jeg tar heller med for mye en for lite
 3. hei, jeg lurer på om noen har noe erfaring med Leatherman charge alx? er den verdt pengen eller burde jeg gå for noe annet? wave eller en anna type kanskje?
 4. Men må innerteltet impregmeres da?
 5. hvor får man kjøpt noen av disse midlene da? @Martin HJ
 6. @Dag G - Evje er ikke sikker tror ikke det er så gammelt.
 7. Hei, jeg og min bror har pakket opp det gamle helsport teltet til min far. Det hadde mugg på innerteltet. Og lurer da på tips til fjerning av mugg? Takker for alle innspill her på forhånd!
 8. hei @Henrik Bruker du det på primus omnifuel? og @Oddbjørn hvordan er det med innpakningen? er det ikke bare en tynn netting hvordan fungere dette? blir det ikke veldig rotete?
 9. jeg har multifuel fra primus. tenker på ett sett med kjeler og steke panne. skal brukes til og lage mat/ koke vann. maten kan være alt fra gryte til steking av hamburger feks. vil ha en panne med litt plass i.
 10. hei, jeg klarer ikke helt og bestemme meg for kokesett. noen som har noe tips? helst ikke over 700kr. fortell gjerne litt om det du anbefaler. Mvh Lars-Ivar
 11. hei jeg lurer på hva folk foretrekker og bruke på overkroppen når det er varm ute (20 grader). Vi skal til trollheimen i morgen. noen tips?
 12. hei jeg satt litt for meg selv her en dag og så på ny jervenduk. men så plutselig kom jeg over helsport sin e-treme duk. og lurer derfor på hvordan denne er? noen erfaringer med den kanskje? har selv fra før en jervenduk (hunter) , men er litt ivrig på en liten oppgradering nå!
 13. her ser dere bildene av kniven! [Hidden Content] [Hidden Content]
 14. Bilde kommer senere
 15. Tiur3 det var det jeg også reagerte på fordi jeg har en som er blank enda og den er vel ca 16 år. Men denne ble sånn svart med en gang! Var ikke brukt en gang.. men jeg kan huske at slira var våt når det hendte..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.