Gå til innhold
  • Bli medlem

Ingeborg

Aktiv medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Ingeborg

  1. Er på jakt etter den optimale GPS`en. Om bruksbehovet: -Kunne finne veien til et mål og hjem igjenn! -brukes som geocatching -Ha laaang batteritid evt mulig og bruke AAA batteri -max 2500kr Ha minst mulig eletriske finesser og trengs ikkje koblast opp mot datamaskin ol.
  2. Har ei lita irsk setter tispe:)
  3. Noen som kan tipse om rimeleg, lett, lite og godt liggeunderlag til voksen, og lett underlag til barn? Lurer også på om noen har erfaring av bruk av dobbel liggeunderlag evt større til bruk i 4 mannstelt.
  4. Tusen takk for svar:). Då er me godt i gang med sondering både på xxl og helsport sin utsalgsside! (Takk Hawk for tips!). Barna er 7, 10 og 4år, voksne er "normalstørrelse" på, og hunden er ei lita irsk setter tispe. Vil nok eg og ungane + hund som bil nytta teltet mest, så trur 4manns telt er ok, 5 manns blir for stort (og tungt).
  5. Me er ein familie med 2 vaksne, 3 småbarn og ein hund som er på leit etter det optimale 4 manns fjelltelt. Kriterier er: Max 4 kg, lite og kompakt sammenslått, ha for-rom til hunden og ikkje koste all verdens. Nokon som kan anbefale eit knallbra telt for oss?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.