Jump to content

LilleTusenfryd

Aktiv medlem
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Reputation

2 Neutral

About LilleTusenfryd

 1. Da har jeg bestilt Ajungilak Kompakt 3-Season, 195 cm. Fant den til 1170 kr på Flust.no - det må jo være et kupp!
 2. Okej, så det er samme posen? http://www.fjellsport.no/mammut-kompakt-3-season-sherwood-dark-spring.html?gclid=CI-1pov4_r0CFaHhcgodHDkAYQ <-- Sånn så den ut. Her står det også bare Mammut, og ikke noe om Ajungilak.
 3. Jeg var på G-Max og XXL i går og prøvde lengdene på soveposene. Huldreheimen synes jeg var trang rundt skuldrene, og i tillegg hvis jeg satt meg opp i den med hodet inni hetta var den helt "sprengt" i begge ender. Så den blir det ikke. Prøvde imidlertid en som het Mammut Kompakt 3-season. Den var lysegrønn. Hva er forskjellen på denne posen og den Ajungilak Kompakt 3-season folk skryter så av? Er ikke Ajungilak et undermerke av Mammut? Eller er jeg helt på viddene? Synes hvertfall jeg hadde fin plass i Mammut Kompakt-posen. Det stod den var 195 (eller beregnet på noen som var 195cm - litt usikker). Stod hvertfall 195cm på den. Men det høres jo veldig langt ut til lille meg? Men følte at da hadde jeg god plass til bena og kunne vri meg greit. Prøvde den det stod 180 cm på - den synes jeg var drit-trang og følte jeg buttet i mot i endene. Er ikke dette litt snodig når jeg bare er 167? Jeg er av normal tykkelse - så det er ikke der "problemet" ligger.
 4. Jeg har fortsatt ikke endt opp med noe. Fortsatt i tenkeboksen
 5. Du, det så jeg - men så var jeg så usikker på LT i forhold til den som bare heter Huldreheimen og ikke LT. Forstod det som at LT var mindre varm enn den vanlige..? Er så redd for å fryse..
 6. Hei! Takk for tips! Jeg har tittet litt på Helsport sin Huldreheimen: http://www.helsport.no/no/produkter/SOVEPOSER_helsport/_PRO_SOVEPOSER/Huldreheimen Tror dere imidlertid den er litt liten? Jeg ser den er beregnet for personer OPP til 170 cm.. Jeg som ikke er kjent med soveposer vet ikke hvor mye de pleier å ha som slingringsmonn når det kommer til høyde. Jeg vil jo IKKE ligge i den og kjenne at tærne nesten river i stoffet fordi den er trang liksom. Vil jo ha så jeg ikke kjenner tuppen.. Når jeg er 167 cm - er det litt snaut å gå på at den er beregnet til folk opp til 170 cm ? Jeg skal til hardangerfjorden og sognefjorden i mai/juni - men vil ha den VARM likevel - da jeg som sagt alltid fryser enten jeg er innendørs eller utendørs..
 7. Hei! Jeg er en nokså uerfaren kvinne som skal ut på tur. Jeg er av typen som "alltid" fryser til tross for at alle andre er varme, og til tross for Forsvarets vintersoveposer har jeg aldri hatt noen varm natt i disse hvis jeg ikke har ligget i både netting, ull, doble sokker, balaklava osv. Nå skal jeg snart ut på tur med flere netter ute, og ser etter en pose jeg kan bruke både vår, sommer og høst. Jeg er 167 høy - og har tittet på HELSPORT sin Huldreheimen, siden den er spesialtilpasset kvinner. Imidlertid synes jeg lengde 170 virker litt snaut for min del - og den lange versjonen er 215 cm. Hvor stor plass anbefaler dere til en kvinne på min høyde? Jeg vil gjerne ligge i posen og ha litt plass ved føttene så jeg ikke kjenner at jeg er helt i enden og drar i stoffet - men vil jo ikke ha den så lang heller at det blir så mye tomrom at jeg fryser. Da jeg kun vil bruke posen et par netter per år - vil jeg gjerne at prisen ikke skal overstige 1500-1600 kr. Har dere noen tips til meg dere erfarne friluftsmennesker? Setter isåfall utrooolig stor pris på det
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy