Gå til innhold
 • Bli medlem

ea89

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om ea89

 • Bursdag 09. mars 1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Har regnet med snø, men ikke så mye at det er et problem å gå med høye fjellstøvler?
 2. Bor i Drammen! Vil helst gå litt, og kanskje ikke til det stedet hvor det er mest folk. Gjerne ved et av de mindre vannene!
 3. Hei! Skal på telttur i Finnemarka denne helgen. Satser på at YR melder sånn passe riktig vær. Storm kan ta seg en bolle. Aldri vært der før though. Noen tips? Både når det gjelder marka, men og generelle tips. Aldri teltet sørpå i november før, så gleder meg veldig til det! Satser på bål, tar med tarp i tilfelle mye nedbør, og tar med primus også. Takk for svar!
 4. ea89

  "Låne" hund

  Tiur3. Ville heller aldri lånt bort min hund til noen jeg ikke kjenner. Der er jeg jo faktisk enig, så det blir jo litt selvmotsigende mtp at jeg vil låne hund, men jeg har liksom ingen alternativer Dessuten ville jeg jo ikke tatt med en fremmed hund på langtur heller. Må jo bli kjent med både hund og eiere først, på kortere turer osv.
 5. ea89

  "Låne" hund

  Hei! Dette er muligens heeelt feil sted for denne forespørselen, men da får noen evt. bare slette hele tråden. Jeg har nettopp flyttet til Oslo for å studere, og pga. tidmangel valgte jeg derfor å omplassere min schæfer og turkamerat nr. 1, i sommer. Jeg kjenner ingen på Østlandet med hund, og jeg ønsker derfor å komme i kontakt med turfolk som kanskje er villig til å låne bort sin hund en helg i ny og ne. Jeg har som sagt tidligere hatt scæhfer, i tillegg til en labrador, og jeg har også erfaring med malamute. Er snakk om teltturer i helgene, og kanskje dagsturer innimellom. Er
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.