Gå til innhold
 • Bli medlem

ATF

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. ATF

  ATF

 2. Ja det er jeg. Kanskje det jeg faktisk er mest interessert i. Norgeibilder ga meg et veldig godt bilde av hvordan det ser ut her, og er veldig fin i planleggningsfasen, men et papirkart er gjerne greiere på tur. Skal sjekke ut ut.no. Takk for tips.
 3. Takk for forslag. Norgeibilder har jeg brukt tidligere i andre sammenhenger, men hadde glemt den. Jeg har en skog på siden av huset her, og har pleid å gå innover her. Nå fikk jeg se på Norgeibilder hvor jeg har gått, og ser at det er en ganske så stor skog, så denne blir å utforske videre. -Fikk i tillegg noen flere nettsider med turutstyr som jeg ikke var klar over ja. Takker!
 4. Hei. Jeg har siden i vår blitt bitt av en basill. Det er å gå tur i skog og mark. Jeg bor på landet med masse skog rundt meg, men det er ikke lenge siden jeg flyttet hit, så jeg kjenner ikke skogene så alt for godt. Derfor lurer jeg rett og slett på om det finnes en nettside jeg kan studere skogene litt med? Google earth har for dårlig detaljnivå i dette området. Eventuelt om det finnes noen Androidapp som er fint til dette formålet? -Tilleggsspørsmål. Har jo kjøpt litt utstyr for formålet, men trenger nok litt mer før jeg er fornøyd. Hvilken nettsider anbefales til dette?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.